GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Curunir said: Yavaştan http://sabbaththoughts.com/wp-content/uploads/2013/03/Laughing.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 e var üsküdarda patır patır gözümüzün önünde okulların adına varınca değiştirip imam hatip yapıyorlar teker teker. birde janjanlı tabela asıyorlar, bakım yapılmış gibi göstermelik. yetmez ama evet işte napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Kardeşimi gönderiyorlar bu orta okul imam hatipmidir nedir öyle bir okula. Kız ya baskı kurabiliyorlar, ben erkek olduğumdan bana fazla baskı kuramadılar imam hatipe falan gitmedim, küçükken zorla kuran kursuna gönderirlerdi ağlaya ağlaya giderdim, şimdi diyorlar namaz kıl boşuna mı gönderdik kurslara, sanki isteye isteye gittim o kurslara. İğrenç pislik yerlerdi, gizli gizli yapıyorlardı bu kuran kurslarını, çingenelerin mahallesinde gizli evlerde, atların boklarını yollara döktüğü bölgelerden servisle götürülürdük sanki ceza evine gidermişçesine. Hiç sevmezdim o ortamları. Herkes aynı bardaktan su içer, aynı çataldan yemek yerdi. Ben yemezdim içmezdim eve kadar sabrederdim. Ha bir de lavaboda ayaklarını yıkarlar, terlikte su birikintisi bırakırlardı, ondan lavaboya da hiç girmezdim. Şimdi ben bunları niye buraya anlattım, içimi dökesim geldi. Kardeşim belki memnundur halinden ama ben onun adına memnun değilim, küçücük yaşında baş örtüsüyle okula gönderilir mi bir çocuk? O daha saçlarını rüzgara karşı savuracak. Hayır sanki bizimkilerde imam anasını satayım, biri 20 yıl boyunca içkisini içmiş, sigarasını içmiş, 40'ını geçince imana gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 kabus gibi travmatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar