incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Ren said: noyanın içinde tam bir sasuke yatıyor naruto cosplayi vardi dun rock barda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Beyler saat 3 gibiydi bi ses geldi. Boyle metal titresir de tiz bi ses cikarir ya oyle bisey. Uyandim acaba deprem mi oluyo dedim cunku bu aralar gemlikte depren oluyor. Bi sallanti yoktu. Ama dogrulamadim yatakta. Boyle uyku sersemligi hafiften gecince baktim ki bayaa bayaa hareket edemiyorum. Hastir demeye kalmadam bi parlaklik oldu ama odada diil, sadece goz bebeklerimin onunde. Hani araya seffaf bi tv ekrani koyulmus gibi. Isik o kadar parlakti ki gozlerim acidi, yasardi fln bayaaa. Sonra arka arkaya 'rahatsiz edilmek istemiyorum, iftiradan hoslanmiyorum' diye ses duydum belki 5 6 kez tekrar etti ayni tonda. Cok net bi sesti ama. Sanki dibimde biri soylermis gibi. Bayaa terledim bunlar olurken. Sonra birden hersey kesildi, sanki bagli oldugum ipi biri kesmis gibi birden hareket edebildim. Ne oldugunu anlayamadan sizmisim. desem de inanmayin lan bi zik olmadi osura osura uyudum ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 seni dün gece affetim ama ben affetsem bile bu saçmalığın sınırlarını zorlarken engel olduğum kabuslar seni bulabilir. bulduğu yer ise yatağın değil. O çok mutlu olduğun işin , yaşantın , evin ve ya random bir yer olabilir. daha fazla saçmalama ve kes artık lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Son mesaj nasıl bir çelişkidir ya asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 çelişki değil ying yang gibi birşey. aydınlığın ve karanlığın enerjilerini güzel bir dengede tutmaya çalışan mesaj sadece ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Noyan sen boşver bunları sen devam abi nasıl mutluysan. bunlar bilgisayar mühendisi hep, anlamazlar ruhani işlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Abi ben sana açık çek yazdım, tüm gücünü kullan diye. Tırt çıktın. Fazla uzatma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar