CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Benim acc imi satmak isteme nedenim WoW oynıycak olmam we WoW'u bedavaya getirmek istememdi =) Fakat WoW ztn bana hediye olarak gelince bende acci satmaktan vaz geçtim... Belki birgün tekrar birlikte oluruz dostlarım... Sevgilerle, saygılarla...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Umarım dostum. Wow'da başarılar şimdiden:).[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper LvL 1/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender LvL 32 [Bu mesaj Keyzar tarafından 05 Aralık 2004 22:23 tarihinde değiştirilmiştir]
tunch Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 daha iyi olmuş böle :D[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected]
CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Saol Keyzarcım... Burdaki dostluk nerde bulunur merak ediyorum... Burdaki seviyeli insanları bulmak asıl zor olanı... Her taraf B@b th3 k3nk ve lamer insanlarla kaynıyo burdaki seviyeli , saygın ,anlayışlı we belli bir olgunluğa ulaşıp aklı başına gelmiş insanları bulmak hakkaten zor olucak =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Jo_jixu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 kesinlikle katılıyorum.[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try.
tunch Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 +1[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected]
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Şimdiden özledik Cray Totem seni. Keyifli oyunlar dilerim.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation
CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Siz neye katılıyosun anlamadım... Ne daha iyi olmuş... Gitmemmi? =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
tunch Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 yok yok burdaki ortamın iyi olduğunu söylemişsinya ona katıldık sanırım . en azından ben katıldım :D[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected]
Jo_jixu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: CrayTotem, 06 Aralık 2004 03:01 tarihinde demiş ki: Saol Keyzarcım... Burdaki dostluk nerde bulunur merak ediyorum... Burdaki seviyeli insanları bulmak asıl zor olanı... Her taraf B@b th3 k3nk ve lamer insanlarla kaynıyo burdaki seviyeli , saygın ,anlayışlı we belli bir olgunluğa ulaşıp aklı başına gelmiş insanları bulmak hakkaten zor olucak =) ben buna katıldım.... gitmene neden sevineyim ki.... yani tamam sg deki kadınları koruyorum ama erkeklerede bir kastım yok :P[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try.
Diomedes Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Şimdiden özledik seni böhüeüeeü :([signature][hline]ÖLÜM NE ZAMAN VE NASIL GELECEKSE GELSİN TABUTUMA SARI LACİVERT ÇİÇEKLER ATILACAKSA MEZAR TAŞIMDA "FENERBAHÇELİYDİ" YAZILACAKSA CENAZEMDE ''MARŞIM'' OKUNACAKSA ÖYLE ÖLÜM HOŞ GELSİN!!!!!! Pati Sözlük!!! Diomedes
CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: Jo_jixu, 08 Aralık 2004 00:53 tarihinde demiş ki: gitmene neden sevineyim ki.... yani tamam sg deki kadınları koruyorum ama erkeklerede bir kastım yok :P Nereye koruyosun? Bufo we Pi ile flört ettim.. 2 side lezbo olup beni aldatıp kaçtılar... Asıl bizi koru =P[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Erahm Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 bende lezboydum :) auhauha (Jo_jixu) [signature][hline]Erahm Kh'aan of R.I.P. Horrendos - Eski Uo günleri [Bu mesaj Erahm tarafından 09 Aralık 2004 20:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 PIH ile ask yasadik bi muddet ama 2mizde baska diyarlara kactik simdilik :) ah ah eski gunler bir gun geri donecegim... /Bufo[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar