Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Bu konuyu tam olarak nereye açacağımı bilemedim: Wow oynuyorum.. Bir şehirden çıkıp bir iki quest yaptıktan sonra şehre dönüp alakalı adamla konuşunca ip modemde takılı kalıyor. Bağlantı kopuyor, icq , msn herşey göçüyor. Daha sonra modemin elektrik kablosunu çekip bir iki dakika bekletip takınca tekrar bağlantı kuruluyor.. bir süre sonra tekrar aynı zıvırtı.. Var mı bir çözüm, sebep bilen?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 pcnde service pack 2 yüklüyse onu kaldırıp bir de öyle dene bendede benzer bir problem vardı sp 2 yi kaldırınca geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 modemine yeterli enerji gelmiyor olabilir. bende aynı sorun olmuştu teknik servisi çağırdım. voltajı biraz yükseltince düzeldi.[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 service pack 2 yüklü... bu arada modemim kablonet için satılan motorolalardan... onun yanı sıra elektrik olayı ne alaka olabilir? voltajı nasıl ayarlanıyor ki[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Bu olay sadece oyun damı oluyor ? birde router kullanıyormusun.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Bendede baglanti gidiyordu daha onceden kablo cekip res atinca duzeliyordu ama benimkisi kendi kendine duzelmisti, sanirim sorun kablo net teydi.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: Estel_Anorien, 09 Aralık 2004 19:23 tarihinde demiş ki: service pack 2 yüklü... bu arada modemim kablonet için satılan motorolalardan... onun yanı sıra elektrik olayı ne alaka olabilir? voltajı nasıl ayarlanıyor ki elektrik olarak kastetdiği sinyal seviyesidir.modeminin ayarlarından sinyal seviyelerine bi bak 35-55 sınır değerlerdir bunların arasında olması gerekir.dışına çıkarsa hattında sorunlar oluşur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 mosquito doğru söylemiş, bende de oluyordu ölçüm ve ayar yapıp düzeltiyorlar; apartmanda sorun oluyor genelde daha doğrusu kablotv kutusunda.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar