Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warcraft 3 teki heavy metal şarkıların isimleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merhaba warcraft3 frozen throne daki heavy metal şarkıların isimlerini biliyorsanız lütfen grup adını ve şarkının ismini yazın özellikle d-day de judgement sırasında çalan şarkıyı merak ediyorum[signature][hline]trgdy, 04 Kasım 2004 21:03 tarihinde demiş ki:
cartmanı ne kadar seviyosunuz:hrr:

[b]Estel_Anorien, 04 Kasım 2004 23:58 tarihinde demiş ki:
3 kilo seviyorum.
Mesaj tarihi:
offf uzun zamandır aklımdaydı bende isterim..!![signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mesaj tarihi:
Evet abi çok gaz bi şarkı[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!

Spector, 02 Aralık 2004 15:23 tarihinde demiş ki:
cok zor durumdayim herkez bi kere döt verse olurmu bap piliz lutfen

Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Mesaj tarihi:
metallicanın değil.infosunda bir önceki mesajımda yazdığım yazıyor.worldeditorden çıkartabilirsiniz bu şarkıyı.[signature][hline]Bob Kelso.10 inches.
It's like a baguette.
Mesaj tarihi:
ünlü bir grubun olduğunu sanmıyorum büyük ihtimalle oyun çalışanlarından biri almıştır gitarı söylemiştir.[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange.
Mesaj tarihi:
said:
Head, 08 Aralık 2004 12:47 tarihinde demiş ki:
megadeth miymiş neymiş öyle okumuştum bi yerde.

yok canım sesinin megadeth ile alakası yok bence[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!

Mesaj tarihi:
ya o storm earth and fire heed my call is onu shaman amcamıza zorcan mergadeth ne anlasın orclardan.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Mesaj tarihi:
tamam abi daha ne tartışıyosunuz ears söyledi işte tenth level tauren chieftain - power of the horde indirdim şarkı bu.[signature][hline]trgdy, 04 Kasım 2004 21:03 tarihinde demiş ki:

3 kilo seviyorum.
Mesaj tarihi:
nerden buldun bea[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!

Mesaj tarihi:
indirmeye gerek yok. oyunun world editorune giriosunuz orda sound editor var oraya giriosunuz orda sarkıyı bulup (mp3 formatında zati) export edionuz[signature][hline]in the memory of days passed with waiting a pale gray sky.... AROSE!
Mesaj tarihi:
bende oyun yüklü olmadığı için ares ten indirdim bu arada ares i de tavsiye ederim bayağı iyi[signature][hline]trgdy, 04 Kasım 2004 21:03 tarihinde demiş ki:

3 kilo seviyorum.
  • Yeni Oluştur...