Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

How To Mobile Thread


Ren

Öne çıkan mesajlar

Selam. Malumunuz mobil teknoloji değişik birşey. Aramızda bu teknolojiye yeni geçen nooblar(ben) olduğu gibi. Daldan dala, markadan markaya, cihazdan cihaza atlayan arkadaşlar da var. O yüzden mobil bir cihazda şunu nasıl yapıyoruz sorularının cevaplarını böyle bir başlık altında toplasak nasıl olur?

Ne gibi mesela diyebilirsiniz. Mesela dropbox sync soran arkadaş vardı. Ben iosta şöyle yapıyordum çok kolaydı androide geçtim nasıl yahu? diyen arkadaşlar vardı. Benim aklımın ermediği (örneğin di şöyle birşey sormuş) şeyleri bir arada toplasak güzel olmaz mı?

Böylece pek bilmeyen arkadaşlar da vay be öyle de mi oluyormuş, hmm demek tabletlerde böyleymiş diyerek öğrenir.

Benim ilk sorum laptop ile android telefon bookmarklarını nasıl sync ediyorsunuz? Chrome ile mailimden giriş yaptığımda o an laptoptaki bookmarkları telefonuma atabilmiştim ancak sonra baktım ki, laptopta bookmark ekliyorum siliyorum telefona gelmiyor bunlar? Android chromeda da bilgisayardaki bookmarkları al diye bir tuş yok.

http://i.imgur.com/sYF4qHW.png

laptopta sync everything diye birşey buldum, yapınca iyice çorba oldu. telefondakileri bilgisayara, bilgisayardakileri telefona attı. Nasıl tek yönlü yapacağız bunu?

edit: şu anda bilgisayardan silince telefonda da siliniyor. sanıyorum bilgisayarın ve telefonun aynı anda açık olması gerekiyormuş. ben cloud gibi bir yere upload ediliyor değişiklikler oradan sync ediliyor sanıyordum.(opera linkte böyleydi galiba?)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...