LethE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Selam arkadaşlar . Xp almış kardeşim. etkinleştirelim dedik. telefon ediceksln fln filan. hem tel parasına acıdım hemde telefon şehir dışı cep ve 900 lere kapalı.. arayamıyoruz :D. netten de yapılıyo aliba ama onun bilgde net yok şu an.. nası yapsam bunu aktive ediceğim biras yardım ederseniz çok mutlu olurum saolun. (xp orjinal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 .. :D ... http://www.freeline.ws 'ye gir... arama bölümüne Windows XP yaz... sonuçlardan "activation" içeren linklere tıklayıp crack programcıklarını indir. İçlerinden biri muhakkak çalışacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 arkadaşım ama xp orjinal işte sorun o.. yani crack mrack kolay. yasal yolları bilmiyoz /ironik aslında[signature][hline]The Dragon died quickly.. just like Fiona.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 aktiv edebileceğin bütün yolları zaten windows sana sunar..[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ya şimdi ya neti kullancaksın dior. ya telefon diyor yada çık git diyor. internet yok işte telefonda yapamıyacağım için başka bilgisayardan yapıcağğım.. onu soruyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 dit:[signature][hline] [Bu mesaj armra tarafından 09 Aralık 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 eğer orjinal ise, o kadar para vermişsin bari orjinal şekilde aktive ettir... medem illegal kullanacaksın niye kırmaya çalışıyorsun ki... :) ... bildiğim kadarıyla telefon ve internetten başka da legal açmanın yolu yok... bu arada Lethe, nickin çok tanıdık.. ben noldor .. sen kimsin .. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ben lethe :D nerden tanıdık? (kopyalarım çok valla ) bu arada sorunum o internetten "nereden" yapıcam :D www.microsoft.com/oem/lbactivate (activate kısmı sallama olduama öyle bişi) adresi yazıyo kitapçığın üstünde. oda pdf yolluyo bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 yok yok bi LetHe vardı benim eski MSN'imde... neyse ... Ya görev çubuğunda saatin yanındaki anahtar işretinin sana güzel yollar sunması lazım. Yani hayatımda hiç WinXP aktivite etmedim ama John_Petrucci'nin de dediği gibi muhakkak bütün yollar oradan hizmetine sunulmuştur... PDF'yi oku bakalım orada ne diyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ya windows aktive ettim bende aynı durumdaydım internet yok, xp orjinal ama format atmıştım tekrar yükledim sonra telefon ettim o numara 0900lü bi numara deil normal 0212 li numara arıosun, kimseyle konuşmuyosun, sadece ürün etkinleştirmede telefonla etkinleştirmeyi seçtiğinde sana verilen numarayı tuşluosun, sonra sana bi numara verilio onu bilgisayara yazıp tamama basıosun ve etkin bi xpin oluyo :)[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 pdf toplu bilgisayar toplanması fln filan dio alakasız bişi (bayilerle alakalı galiba) neyse kıyıcam telefon aprasına (yani kontürüne) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: deggial, 09 Aralık 2004 23:03 tarihinde demiş ki: .. :D ... http://www.freeline.ws 'ye gir... arama bölümüne Windows XP yaz... sonuçlardan "activation" içeren linklere tıklayıp crack programcıklarını indir. İçlerinden biri muhakkak çalışacaktır... öhhöööö , öhhööö öhhhööööö[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 oops... pardon... yeni üyeyim... kusura bakmazsınız herhalde... alışacaz yavaş yavaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar