Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xp Etkinleştirme

LethE

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar .
Xp almış kardeşim. etkinleştirelim dedik. telefon ediceksln fln filan. hem tel parasına acıdım hemde telefon şehir dışı cep ve 900 lere kapalı.. arayamıyoruz :D.
netten de yapılıyo aliba ama onun bilgde net yok şu an.. nası yapsam bunu aktive ediceğim biras yardım ederseniz çok mutlu olurum saolun.
(xp orjinal)
Sosyal ağlarda paylaş

eğer orjinal ise, o kadar para vermişsin bari orjinal şekilde aktive ettir... medem illegal kullanacaksın niye kırmaya çalışıyorsun ki... :) ... bildiğim kadarıyla telefon ve internetten başka da legal açmanın yolu yok...

bu arada Lethe, nickin çok tanıdık.. ben noldor .. sen kimsin .. ?
Sosyal ağlarda paylaş

yok yok bi LetHe vardı benim eski MSN'imde... neyse ...
Ya görev çubuğunda saatin yanındaki anahtar işretinin sana güzel yollar sunması lazım. Yani hayatımda hiç WinXP aktivite etmedim ama John_Petrucci'nin de dediği gibi muhakkak bütün yollar oradan hizmetine sunulmuştur... PDF'yi oku bakalım orada ne diyo...
Sosyal ağlarda paylaş

ya windows aktive ettim bende aynı durumdaydım internet yok, xp orjinal ama format atmıştım tekrar yükledim sonra telefon ettim o numara 0900lü bi numara deil normal 0212 li numara arıosun, kimseyle konuşmuyosun, sadece ürün etkinleştirmede telefonla etkinleştirmeyi seçtiğinde sana verilen numarayı tuşluosun, sonra sana bi numara verilio onu bilgisayara yazıp tamama basıosun ve etkin bi xpin oluyo :)[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
deggial, 09 Aralık 2004 23:03 tarihinde demiş ki:
.. :D ... http://www.freeline.ws 'ye gir... arama bölümüne Windows XP yaz... sonuçlardan "activation" içeren linklere tıklayıp crack programcıklarını indir. İçlerinden biri muhakkak çalışacaktır...

öhhöööö , öhhööö öhhhööööö[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...