xetraynex Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Bir musteri destek numarasi koymak istiyorum da, cep telefonu numarasini vermek istemiyorum malum kotu duruyor. Mesela Skype Turkiye numaralarina destek verseydi bir ev/is telefon numarasi alip koyardim, aylik 10-15 lira numara tesis ucreti verirdim, bilgisayarimdan direk kulaklik ile istedigime yanit verirdim. Bilgisayar basinda olmadigimda da Android/iPhone app'i ile konusurdum. Skype Turkiyeyi desteklemiyor. LocalPhone.com destekliyor, hatta 0850 numara bile veriyor. Localphone'dan daha iyi olabilecek bildiginiz bir alternatif var midir acaba? Kullanmaya baslamadan sorup sorusturayim dedim. TTNET Alo diye birsey var, ama cok gereksiz birsey gibi gozuktu. Internetten degil telefondan calisiyormus (o zaman ne farki varsa normal telefondan). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 bizim şirkette ben ayarlıyorum bu zımbırtıyı. ip santral- VOIP (voice over ip) diyorlar adına. bir çok firma var, hepsinin özellikleri üç aşağı beş yukarı aynı biz şu anda verimor telekomünikasyon ( aylık hizmet bedeli 150 TL + kdv) bir de e-santral diye daha esnaf tarzı çalışan (39 TL + kdv) bir firma ile çalışıyoruz. bilgisayarına kurduğun bir arayüz ile ( xlite eyebeam) gerekli ayarları yaptıktan sonra çağrı karşılama ve çağrı yapmaya başlıyorsun. tabi önce numara tahsis ediyorsun bunun için, firmalar yardımcı oluyor bu konuda. konuşmanın da fiyat ortalaması dk/0.05 gibi bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 GERGE sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Liebe said: bizim şirkette ben ayarlıyorum bu zımbırtıyı. ip santral- VOIP (voice over ip) diyorlar adına. bir çok firma var, hepsinin özellikleri üç aşağı beş yukarı aynı biz şu anda verimor telekomünikasyon ( aylık hizmet bedeli 150 TL + kdv) bir de e-santral diye daha esnaf tarzı çalışan (39 TL + kdv) bir firma ile çalışıyoruz. bilgisayarına kurduğun bir arayüz ile ( xlite eyebeam) gerekli ayarları yaptıktan sonra çağrı karşılama ve çağrı yapmaya başlıyorsun. tabi önce numara tahsis ediyorsun bunun için, firmalar yardımcı oluyor bu konuda. konuşmanın da fiyat ortalaması dk/0.05 gibi bir şeyler. sana gelen telefona da mi para veriyorsun, aradiginin yaninda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Icine gerge kacmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 SIP server kiralayacaksın, çok vir para değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar