copry Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 tak şeyine aldırma diyesi geliyor insanın da o değil olay. deniz otobüsü bileti aldım ama bandırmanın neresinde indiriyor bu bilen var mı ? ordan akçaya gidicem otobüsle ama nerde inicem nereye geçicem help plox , tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Yalovayı geçtikten sonra yarım saat bekle sonra gemiden atla sol tarafa doğru yüz. 15 Dk sonra vardığın yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 eski tekelin(idodan çıkınca boşluk bir alan göreceksiniz işte o tekeldi. yıktılar, mapteki kumlu gibi olan alan) orada indiriyor. indikten sonra zaten belediye otobüsleri var direk karşında. hangisi olduğunu hatırlamadım ama onlardan biri gidiyor otogara. benim tavsiyem hiç otobüs falan uğraşma. yükünüz ağır değilse gezinin biraz. zaten pek büyük merkezi yok. halk bankasının oralarda uludağ servisi olacak bir tane.(eskiden kamil koçun yanıydı ama taşıdılar) akçaya direk bilet arıyorsanız öyle ibik zibik yerlere uludağ gidiyor. idodan indikten sonra sol tarafa yönelin. daire şeklinde havuz var ordan karşıya geçin, çiğbörekçiler falan var tam karşınızda o caddeyi takip ederseniz otobüs firmaları o caddede. uludağın servisi de sinemanın ordan kalkıyor. http://i.imgur.com/p2i7N86.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Teşekkür ettim ,) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Haha saat 2 yemi aldın? Bırakayım istiyorsan seni güzargahında kolay bi yere bende o feribotla gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Teşekkürler düşünmen yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar