White Wolf Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Merhabalar bir sorum olucak. Bir ürün gümrükte kalırsa istanbul gümrüğünde mi kalıyor, başka şehirde yaşayan biri istanbula mı gitmesi gerekiyor ,yoksa bulunduğu şehrin ptt sindenmi alıyor. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 işlemleri kendisi halledecekse gogogo istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Bulunduğu şehrin gümrüğüne gidiyor orada hallediyor işlemlerini ama her şehirde gümrük var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 İşlemleri kendisi derken burdan gereken parayı gönderebiliyormuyuz, ben antalyada yaşıyorum, buranın gümrüğü varmı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Ufak posta filansa gelen yada koli Antalya posta işleme merkezinden halledersein işini. Konteyner tipi gemi ile gelen bir şey ise gümrük muhaza olması lazım o kadar daha açılamadım. Antalya'nın bilgileri altta http://www.ptt.gov.tr/?wapp=pttWorkshops_tr&ilce=KONYAALTI&city=07&open=2&cid=7&bid=17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Anladım teşekkürler masakari, sorum bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Oha Anltaya'nın gümrüğü olmayabilir mi be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 mantar filansa alamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 bulundugu şehirin gümrüğüne geliyor en azından eskişehirde böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Artık eve getiriyorlar, kapıda ödüyorsun gümrüğü. En azından İstanbul için bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Kapıya getirmeleri de ayrı bir çileymiş :(. Şimdi geldiği gibi hiç açılmadan geri göndermem gereken bir koli var, eve kadar getirecekler, evden geri yollayınca yollama parası falan derlerse kafa göz dalarım valla :P. PTT'den gümrük merkezine ait 3-4 tane telefon numarası aldım, bu konuyu arayıp sormak ve söylemek için hiçbiri açmıyor. Psikopata bağladım, gün boyunca sabahtan akşama 10 dk arayla aradım, yok açan yok. Başka numaramız da yok, o ikisi diyor. Böyle bir kurum olamaz :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 bende paket bekliyorum 15 gün oldu gelmedi, gümrükte takılınca paketin üzerindeki telefon nosundan mı haber veriyorlar yoksa kendin mi sorup öğreniyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Gümrükte kalınca eve kağıt geliyor. Fakat sen tel açıp soruncada söylüyorlar ardiye ürün gelip almanız gerekiyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar