Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evlilik sorunsalı

skywalkr

Öne çıkan mesajlar

Valla bi tane kız arkadaşım vardı, karakterlerimiz tamamen farklıydı, ama yavaş yavaş aynı olmaya başladık. Pek hayvan sevmezdi, alıştırdım ve çok sever oldu. Alkolü rakıyı hiç sevmezdi, benden çok rakıcı oldu. Adrenalin ne ki mk diyen biriydi, e o konuyu da aştık. Belgesel sevmezdi, salak saçma fox dizileri izlerdi. Benden önce history channel ı açar oldu. Galatasaraylıydı, fanatik fenerbahçeli oldu. Daha birsürü şey..

Ama en sonunda devreler yandı kızın, ebemi şeettirip ayrıldık. Orası da ayrı bi konu :D. Son hareketi olmasa evleneceğim kızdı. Ailesinden görmediği şeyleri benim ailemde görmüştü falan fistan.

Bu olanlar 3 yılda oldu bu arada. Baskın bi karakterin varsa deneyebilirsin sende :)
Sosyal ağlarda paylaş

TÜm postları okumadım ama hiç birlikte yaşamadınız mı?En azından senin ya da onun bir bekar evi olup, evde birlikte vakit geçirmediniz mi?İnsan en iyi bu şekilde tanınıyor.

Bende mesela 26 bitti 27 yaşıma girdim, kesinlikle az da olsa bi kariyer hedefi olan bir bayan istiyorum.Çünkü mutluluk aynı zamanda yanındaki kişinin başarılarını ve sevinçlerini de paylaşarak mutlu olmaktır.Artık günümüz dünyasında öyle evde oturayım şunu vs yapayım diyen kadının senin gibi erkekleri uzun dönemde mutlu etme olasılığı yok.

Ki ben aynı işi yaptığım kadınla bile birlikte olurken sorguluyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

26 dan 27 ye girmek...

Panpa adres ver sampanya yollayalim derin hayat tecrubeni bizimle paylasip aydinlanmamiza yardimci oldugun icin.

Hocam düşüncelerimi söylüyorum, yoksa daha çocuk denebilecek yaştayım tecrübeliyim demem hata.

Yani sonuçta bende 5 sene sonra filan evlilik topuna girsem yukarıda yazdığım şeylere dikkat ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet kişiseldir, ama bu hayatta hazır tecrübe denen de bişey var.

Sen yaşamadan da yaşanmışı örnekleyip ayni hatayı yapmayabilirsin. Her insan ateşin yaktığını öğrenmek için sobayı tutmak zorunda değil.

Bir de EVRENSEL değerler ile KÜLTÜREL farklılıklar var, öğrenirsen yönetebilirsin. Mesela dünyanın her yerinde bir adamın kadınına hamle yaparsan yanlıştır, ayıptır, yasaktır, erkeği öfkelendirirsin. Bu evrensel. Türkiye'de eşine/sevgiline sen bağımsız bir bireysin biz de bir çiftiz, senin annen/ailen sana/bize karışamaz dersen hata olur, Amerika'da dersen hata olmaz.

Öğrenmek, deneyimlemek lazım... Başarılı ilişki kurmanın olmazsa olmazlarından biri bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...