Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Valla bi tane kız arkadaşım vardı, karakterlerimiz tamamen farklıydı, ama yavaş yavaş aynı olmaya başladık. Pek hayvan sevmezdi, alıştırdım ve çok sever oldu. Alkolü rakıyı hiç sevmezdi, benden çok rakıcı oldu. Adrenalin ne ki mk diyen biriydi, e o konuyu da aştık. Belgesel sevmezdi, salak saçma fox dizileri izlerdi. Benden önce history channel ı açar oldu. Galatasaraylıydı, fanatik fenerbahçeli oldu. Daha birsürü şey.. Ama en sonunda devreler yandı kızın, ebemi şeettirip ayrıldık. Orası da ayrı bi konu :D. Son hareketi olmasa evleneceğim kızdı. Ailesinden görmediği şeyleri benim ailemde görmüştü falan fistan. Bu olanlar 3 yılda oldu bu arada. Baskın bi karakterin varsa deneyebilirsin sende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 pardon da seni deli mi mikti?? Boşan. Hem de biran önce. Geciktiğin her saniyeden pişman olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Abi bazen olmuyorsa olmuyor. Hayatini harcama iyice düşündükten sonra pek bir gelecek göremiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 seviyosan git konuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 tldr 3. satırdan sonra "gözün kapalı mı seçtin?" diye sormak geldi içimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Belki kızın annesi babası torun istiyor, kıza baskı yapıyor "hani torun hani torun" diye. Böyle bir şey oluyor olabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 TÜm postları okumadım ama hiç birlikte yaşamadınız mı?En azından senin ya da onun bir bekar evi olup, evde birlikte vakit geçirmediniz mi?İnsan en iyi bu şekilde tanınıyor. Bende mesela 26 bitti 27 yaşıma girdim, kesinlikle az da olsa bi kariyer hedefi olan bir bayan istiyorum.Çünkü mutluluk aynı zamanda yanındaki kişinin başarılarını ve sevinçlerini de paylaşarak mutlu olmaktır.Artık günümüz dünyasında öyle evde oturayım şunu vs yapayım diyen kadının senin gibi erkekleri uzun dönemde mutlu etme olasılığı yok. Ki ben aynı işi yaptığım kadınla bile birlikte olurken sorguluyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 26 dan 27 ye girmek... Panpa adres ver sampanya yollayalim derin hayat tecrubeni bizimle paylasip aydinlanmamiza yardimci oldugun icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 ben de 26bucuk yasimdayim. 27 den gun aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Esh said: 26 dan 27 ye girmek... Panpa adres ver sampanya yollayalim derin hayat tecrubeni bizimle paylasip aydinlanmamiza yardimci oldugun icin. Hocam düşüncelerimi söylüyorum, yoksa daha çocuk denebilecek yaştayım tecrübeliyim demem hata. Yani sonuçta bende 5 sene sonra filan evlilik topuna girsem yukarıda yazdığım şeylere dikkat ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 skywalkr said: Dünyadaki tek sorunlu eş benimkisi değildir herhalde, nasıl bizimkisi başkalarına örnek evlili gibi geliyorsa başkalarınınkinde de gerçekte bizimki gibi sorunlar var diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 said: şimin üzerine sıfır araba aldım onun kredisini ödüyorum şu cümleye kadariyi gidiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 seviyom diye araba almak falan yapmıcaksın öyle şeyler isterse kadının tapusu sende olsun, bileklik bile almıyorum ben ssdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 şuraya bişi yazmak da mantıksız cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 abi yazmayın buraya bu kadar kişisel detayları, sonra yıllar sonra göte giriyor bir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 aynen öyle de. nerden girdim lan bu konuya. çok sinirlendim direk. tldr:konun sahibi kardeşim beterin beteri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Evet kişiseldir, ama bu hayatta hazır tecrübe denen de bişey var. Sen yaşamadan da yaşanmışı örnekleyip ayni hatayı yapmayabilirsin. Her insan ateşin yaktığını öğrenmek için sobayı tutmak zorunda değil. Bir de EVRENSEL değerler ile KÜLTÜREL farklılıklar var, öğrenirsen yönetebilirsin. Mesela dünyanın her yerinde bir adamın kadınına hamle yaparsan yanlıştır, ayıptır, yasaktır, erkeği öfkelendirirsin. Bu evrensel. Türkiye'de eşine/sevgiline sen bağımsız bir bireysin biz de bir çiftiz, senin annen/ailen sana/bize karışamaz dersen hata olur, Amerika'da dersen hata olmaz. Öğrenmek, deneyimlemek lazım... Başarılı ilişki kurmanın olmazsa olmazlarından biri bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Ömer abi sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Omer abin benim canim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 hayır benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Kanuni said: 13 senedir evliyim, hic esimle sorun yasamadim kavga dahi etmedik, oyle sansli bir ikiliyiz. bırah ya^^ evlendıkten kac sene sonra cocugunuz oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 -3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 insan yeri gelir uyuyan yavru kediyle bile kavga eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar