Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Undabu!

Dalamar

Öne çıkan mesajlar

abi eğer bu game.net TR'ye gönderdiyse o keyi, kafalarına koyim o adamların.preorder açıldığı gün mail atmıştım tr'ye gönderiomusunuz diye aha cevap aşağıda.

Rosie Douglas to me
More options Nov 26

Dear Aras,

Thank you for your email.

Unfortunately we are not shipping to Turkey so we will be unable to send you World of Warcraft unless you can purchase it from within your own country. Apologies for any inconveniences caused.

Should you have any further queries please do not hesitate to contact us on 0870 750 2741 and we will be happy to help you.

Regards,

Rosie Douglas

Customer Services Advisor
GAME Stores Group Ltd
Sosyal ağlarda paylaş

Sevincim kursağımda kaldı çok beddua yedim yazdım diye sarırım şimdi makarayı dinleyin:
Yakınım dediğim 60 yaşında bir akrambı. Adama beta-kit ulaşmış ve aradı beni şifreyi göremiyorum diye şimdi !!anlatmaya çalışıyorum adama 6 ve 4 lü toplam 26 harf ve rakamlı olan şifre diye. adam şifreyi bulamıyor kafayı yemek üzeriyiim :)
*berserk mode is on*[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır.
[/b]

Wow:Hordish Manner

For The Horde!!!

[Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 09 Aralık 2004 22:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ayın 11-12'sine yetişmez. Adamlar daha bugün yeni form koydular us cd-key'iyle eu'ya girebilmek için. Şimdi bir sürü yığılma olacaktır. 1 hafatdan önce başlamaz diye düşünüyorum final beta.[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...