Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Ve sonunda mutlu son!! final beta key elime ulaştı :D Kaçıın dalamar nerfed über şamanıyla ortama akıyor. Game.net ten alan varsa pztsi yollandı siparişler 1st class standart royal mail ile...[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 abi eğer bu game.net TR'ye gönderdiyse o keyi, kafalarına koyim o adamların.preorder açıldığı gün mail atmıştım tr'ye gönderiomusunuz diye aha cevap aşağıda. Rosie Douglas to me More options Nov 26 Dear Aras, Thank you for your email. Unfortunately we are not shipping to Turkey so we will be unable to send you World of Warcraft unless you can purchase it from within your own country. Apologies for any inconveniences caused. Should you have any further queries please do not hesitate to contact us on 0870 750 2741 and we will be happy to help you. Regards, Rosie Douglas Customer Services Advisor GAME Stores Group Ltd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Hayırlı olsun ne diyelim.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mosquito , türkiyeye yollamıyorlar zaten ingilteredeki yakınıma yollattım delivery address olarak...[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 hah tamam o zaman bi an TR'ye yolladılar sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Oturup ağlaya ağlaya bekleyelim biz fransız siteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 gözün aydın bizim icinde oyna =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Sevincim kursağımda kaldı çok beddua yedim yazdım diye sarırım şimdi makarayı dinleyin: Yakınım dediğim 60 yaşında bir akrambı. Adama beta-kit ulaşmış ve aradı beni şifreyi göremiyorum diye şimdi !!anlatmaya çalışıyorum adama 6 ve 4 lü toplam 26 harf ve rakamlı olan şifre diye. adam şifreyi bulamıyor kafayı yemek üzeriyiim :) *berserk mode is on*[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 09 Aralık 2004 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ehuehue yerinde olmak istemezdim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 adam hala cd-keyin nerede yazdığını bulamadı hahah[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 o şimdi unutur çöpe möpe atar:D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 adam bulamadı şifreyi kargoyla türkiyeye yolluyor cdyi kahrolmak üzereyim !![signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 e yollasın parasını kendi vercekse ne ala nası olsa 2 haftaya açılacağı yok betanın[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 o kadar zaman varmı?? ben 11-12 si filan diye biliyorumda final beta (tahminen)[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Ayın 11-12'sine yetişmez. Adamlar daha bugün yeni form koydular us cd-key'iyle eu'ya girebilmek için. Şimdi bir sürü yığılma olacaktır. 1 hafatdan önce başlamaz diye düşünüyorum final beta.[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 o form en az 1 haftadır war. ben fransızcasına girmistim ta nezaman.[signature][hline]I'm blind, not dead ! biliyorum deaf, ama bu o degil ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Oh sonunda buldu yolladı keyi... İşallah erken açılır beta özlem çekiyorum deliler gibi :)[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar