Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Undeadler

BullDoG

Öne çıkan mesajlar

Eskiden suyun altında sınırsız kalıyorlardı ama son patch ile undeadler humanoid olduğundan dolayı suyun altında nefeslerini sadece diğer oyunculardan %300 daha fazla tutabiliyorlar.
Olaya bunlar undead diye bakarsan ölmemeleri de lazım.

[Bu mesaj Deadmarine tarafından 09 Aralık 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deadmarine, 09 Aralık 2004 20:00 tarihinde demiş ki:
Olaya bunlar undead diye bakarsan ölmemeleri de lazım.

doğru, hatta buna ek olarak daha zilyon özelliği olması lazım öyle düşünürsek. humanoid olarak sayılması daha adil bence.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

Ben undead'in bu özelliğini çok kullandım birkaç sefer kendimden 7-8 lvl yüksek 2 human paladin tarafından kovalandım deniz altına daldım uzun süre yüzdüm adamlar su üstüne çıkmak zorunda kaldılar bende bu arada stealth olup izledim kerataları. Beni bulamayınca karşı kıyıya kadar yüzdüler çok eğlenceliydi. Bazen hayat kurtarabiliyor bu özellik.
Sosyal ağlarda paylaş

simdi yaptıgımız fantezi fos oldu komedi ydi bir undead allianceler kacıyo suya atlıyo onun pesinedkierde atlıyo atladıkların bir bakıyolar suyun altında bir undeadler ordu:D yada bir kıtadan diger kıtaya gecerken gemi yerine yureyerek gecemek bolse ir anda suyun icim den bir undead beliriyo sagı solu yosun tumus :D naga gibi :D[signature][hline]CoCoCola ic
Hayatı Yasa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...