BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Arkdasalar undeadler suyun altında sınırsız sure kala biliyorumu nede olsa bunlar oluy havasızlıktan olmeleri sama olur bence[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Eskiden suyun altında sınırsız kalıyorlardı ama son patch ile undeadler humanoid olduğundan dolayı suyun altında nefeslerini sadece diğer oyunculardan %300 daha fazla tutabiliyorlar. Olaya bunlar undead diye bakarsan ölmemeleri de lazım. [Bu mesaj Deadmarine tarafından 09 Aralık 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Ölsede cesede gidince diriliyor. :P[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 sagouln bizde arkla fantezi kuruyoduk suyun altına cekeriz suyun altında katladriz yada kıtalar arasınıa suyun altına gideriz gibi :([signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: Deadmarine, 09 Aralık 2004 20:00 tarihinde demiş ki: Olaya bunlar undead diye bakarsan ölmemeleri de lazım. doğru, hatta buna ek olarak daha zilyon özelliği olması lazım öyle düşünürsek. humanoid olarak sayılması daha adil bence.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Ben undead'in bu özelliğini çok kullandım birkaç sefer kendimden 7-8 lvl yüksek 2 human paladin tarafından kovalandım deniz altına daldım uzun süre yüzdüm adamlar su üstüne çıkmak zorunda kaldılar bende bu arada stealth olup izledim kerataları. Beni bulamayınca karşı kıyıya kadar yüzdüler çok eğlenceliydi. Bazen hayat kurtarabiliyor bu özellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 simdi yaptıgımız fantezi fos oldu komedi ydi bir undead allianceler kacıyo suya atlıyo onun pesinedkierde atlıyo atladıkların bir bakıyolar suyun altında bir undeadler ordu:D yada bir kıtadan diger kıtaya gecerken gemi yerine yureyerek gecemek bolse ir anda suyun icim den bir undead beliriyo sagı solu yosun tumus :D naga gibi :D[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 bir kiyidan dierine yüzerek gecilmiyor diye bilyiorum.cok derin yerlere gidince fatigue die bi bar cikior ve hizla azaliyor.[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net-author -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Bu bizim fantezi iste olamyıcagı kesin bir sey cunku okadar buyuk bir haritayı teksferde veremz[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar