asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Acer Travelmate 340T notebook a Champtek CCD (PS/2) bir barkod okuyucu taktım. Ama bunu nasıl tanıtacağım mouse yerinden taktığım için klavye olarak görmüyor :( Neler yapabilirim? Bilgisi olanların bilgilerini acilen paylaşmaları önemle rica olunur. Çünkü gerçekten acele bitirmem gereken bir iş var :([signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 işkembeden sallamalar #2342 ps/2 çoğaltıcı alıp klavye - bo kombinasyonu denesen?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 zaten o barkod okuyucunun içinden ps çoğaltıcı falan çıkmadı mı? Barkod okuyucular klavye ile birlikte aynı porta bağlanır ve bir şey okuttuğun zaman klavye gibi ekrana girer sayıları.[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bilgisayarı restartlamayı denedin mi? PS/2 dan bağlanan şeyler çoğu zaman restart ister adh doğrusu kapa laptopu kablo çıkıkken tak kabloyu ööle aç[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 şöyle bir şey keşfettim sizinle de paylaşayım istedim. Klavye bağlantı noktasından bağlayınca çalışıyor prblem olmuyor. :) (Okulda PCde denendi :P) Önerileriniz için tşkkurler. PC alana kadar bana uzak kalacak gariban okuyucu :D[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar