Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Evet efenim final-betaya az kala everquestte hezimet yaşayan(ve yinede hala eq2yi savunan) apachecik wowa başlar ve sözleşilir ikili shaman olunacaktır ama ırk konusunda kavga çıkar...(Msn logları) Apache: ben tauren olacam Dalamar: olm bi s.ktir git allah aşkına Apache: olm orclara baktım bana göre değil valla billa Dalamar: olm niye değil hastamısın Apache: bi kere hepsi gay gibi Apache: Dalamar: ya sie Dalamar: çok güzel olm Dalamar: axe bonusun var stuna karşı resistin var Apache: taurendede resistin var Apache: hemde Apache: eşek gibi Dalamar: hahaha Dalamar: %10 nature resistance? Apache: lvl 40 ta Apache: resistleri vardı bir Apache: onların Apache: dmg almıyor Apache: mubarek Dalamar: haahahah Dalamar: yok olm öyle bişey kandırmışlar seni Apache: lan teke tekte Apache: tauren shaman Apache: orcu öldürür Apache: bide köyüne gider Dalamar: lol bok öldürür Apache: kabilesini s.ker Apache: sonrada geri döner Dalamar: olm ineklere karşı sempatin olabilir anlıyorumda Dalamar: sk.me benzio taurenler Apache: yok lan cok sekıllıler Dalamar: küçükken sana çok sütaş ayran içirmişler Dalamar: orclar çok tatlı Dalamar: taurenin büyü yapması bile faul Dalamar: bale yapar gibi yapıyo Apache: yok kucukken ıctıklerıme gore karakter secseydım tekırdaglı olurdum Dalamar: lol[signature][hline]İki Krekır ve Hekır Plan Kurarlar: -Mahoo ! Gel Nasayı heckhliyekh -La salla Uo oyniaghk [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 İkiside tipsiz orc neymiş tauren neymiş biri yeşil yeşil ( hıyar ????) diğeri Ayraniç misali Dana Dana dolaşıyor . Bende Usopena girerken tamam orcum diyodum orc warrior oldum .Daha karakter yaratma ekranında faullu gelmişti bana görüntü . Lvl3 oldum bıraktım onla oynamayı hem mekan hem karakter çok bayık geldi . Horda olacaksınız Undead olun diycem ama tabi undead shaman ne kadar olur artık bilemiyorum neyse zevk meselesi sanırım biraz da siz eğlendikten sonra önemi yok ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 orclar her türlü settingsde zaten ezilmişlerdir.eziklik duygusuyla başlıyorsun bir kere oyuna,tauren boy bos olarak önde başlıyor.[signature][hline]shinsetsu desu.. Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Undeadler shaman alamıyor :)[signature][hline]İki Krekır ve Hekır Plan Kurarlar: -Mahoo ! Gel Nasayı heckhliyekh -La salla Uo oyniaghk [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 troll abicim troll olucaksınız en salam onlarda tip kambur kollar uzun saçlar kıyak. dişileri düzel hem[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: Apache, 09 Aralık 2004 01:35 tarihinde demiş ki: orclar her türlü settingsde zaten ezilmişlerdir.eziklik duygusuyla başlıyorsun bir kere oyuna,tauren boy bos olarak önde başlıyor. Warcraft'da hangi orclar ezilmislerdir?[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Tauren çok büyük arkadaş, öyle raidlerde falan adam saldırmak için rastgele birini seçse büyük ihtimal seni seçer heralde, dana gibi duruyon herifin önünde bok yoluna gidersin valla ben iriyim heybetliyim derken :) :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Tauren = Lütfen önce beni clickleyip kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: Dunedain, 09 Aralık 2004 01:33 tarihinde demiş ki: İkiside tipsiz orc neymiş tauren neymiş biri yeşil yeşil ( hıyar ????) diğeri Ayraniç misali Dana Dana dolaşıyor . Bende Usopena girerken tamam orcum diyodum orc warrior oldum .Daha karakter yaratma ekranında faullu gelmişti bana görüntü . Lvl3 oldum bıraktım onla oynamayı hem mekan hem karakter çok bayık geldi . Horda olacaksınız Undead olun diycem ama tabi undead shaman ne kadar olur artık bilemiyorum neyse zevk meselesi sanırım biraz da siz eğlendikten sonra önemi yok ... orclar illa yesil olcak die 1 sey yok, mesela ben sariyim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: sQu, 09 Aralık 2004 11:25 tarihinde demiş ki: Tauren = Lütfen önce beni clickleyip kesin :P Bu konuda gnome ları tek geçiyorum :) Bi savaş olsa keslinlikle sona allianca tarafından gnome lar kalır :-)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 işin kötüsü o gnomların hepsinin mage olması ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Taurenler en çok göze batan yaratık olduklarından (bünyeden dolayı 1 km öteden görüyosun adamları :) ) savasta otomatik hep onlara tıklanıyo gibi.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Gnomeda oynanmazki kardeşim herşekil prematüre duruyolar[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Bak ya saırdamı oluyor orclar süper valla :D lol ya ssi olan varsa bi atsın ultra komik bir olay - Hoca sararmışsın iyi misin? -yok iyiyim böyle sende yeşilleşmişin hafifften yediğin birşey mi dokundu ? -Yok abi özelliğimiz bu ota, çayır karışıyoruz kamuflaj oluyor.. - işe yarıyor mu bari? - Valla gecende ağacın yanında contested areada duruyorum baktım jarşıdan aliiance geliyor beni görmedi ilk ben saldırdım tabi o avantajla indirdik hergeleyi . Nerden çıktığımı anlamadı lavuk - Helal olsunvalla abi ... zzzzzzzzzzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: Bogachan, 09 Aralık 2004 09:07 tarihinde demiş ki: Tauren çok büyük arkadaş, öyle raidlerde falan adam saldırmak için rastgele birini seçse büyük ihtimal seni seçer heralde, dana gibi duruyon herifin önünde bok yoluna gidersin valla ben iriyim heybetliyim derken :) :) :) ama taurenlerin boyu posu yerinde olduğu için adamlar ilk önce daha ufak tefek güçsüzleride aradan çıkarmak isteyebilir[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ulan engin ne boş adamsın :) ne alakası var, senin mantığınla "bu inektir, ot yer, saldırmaz, biz gnomu alalım da denilebilir" :-) :D :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 yaw birader adamın boyu posu yerinde derken millet tırsar anlamında diyorum[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ne de olsa karşındaki bir tauren[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 adamların gözünü korkutabilir (gerçi her ne kadar level güç teşkil etsede)[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 abi gücün level la bağlantılı olduğunu bilmeyen yoktur herhalde. yanlız topic saçmalamaya başladı, bidaha yazmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ya ufff sen benim ne demek istesediğimi anlasaydın bu lafı demezdin[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Ben şahsen Beta da Alliance oynadığım serverda raid olunca ilk Taurenlerden uzaklaşıyodum çünkü benden level 3-5 küçük olsa bile görüntü sinirimi bozup beni depresyona sokup psikolojik olarak korkmama yol açıyodu =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Evet taurenler ın tıpı bence cok kotu :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 işte benim demek istediğimde buydu[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: CrayTotem, 09 Aralık 2004 18:56 tarihinde demiş ki: Ben şahsen Beta da Alliance oynadığım serverda raid olunca ilk Taurenlerden uzaklaşıyodum çünkü benden level 3-5 küçük olsa bile görüntü sinirimi bozup beni depresyona sokup psikolojik olarak korkmama yol açıyodu =) budur dalamara son sözdür taureniz[signature][hline]shinsetsu desu.. Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar