Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 4 pc + 1 server şeklinde bir sistem kurmam gerekiyor, pcler office programları, UYAP, muhtemelen avukat temalı bir başka program ve mail client için kullanılacak eksklüsif olarak. pcleri toplamak markaya göre daha ucuz geleceğinden onu hallederiz de, öncelikle büyükçe monitör tavsiyesi isteyeceğim. Daha doğrusu nereden nasıl alınırsa lezzetli olur. şu an kullanılan makineleri üretenler darülacezelik. İkincisi ve topik açmamın temel nedeni server. serverda haliyle mail ve muhtemel avgat programı şey olacak ama server konfigürasyonu nasıl olmalı, ne almalı gram fikrim yok. anlıyor bu çocuk diye de anında bana yıkıldı bu mevzu. hem donanım hem OS hem de geri kalan mevzuyu rica edeceğim bu nedenle anlayan arkadaşlardan. hosting firmasına mı koşucaz şimdi nedir vs. ram mi önemli serverda atıyorum. öyle şeyler istiyorum. çok şey mi istiyorum? bide tercihen internetten alınabilir şeyler olması lazım çünkü gidip almakla falan uğraşabileceğim bir mevzu değil, zaman yok. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar