Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Su an kaldigim evde internet bizim uzerimize degil. Fatura ev sahibinin adina geliyor. Ev sahibini karistirmadan tarife degisikligi yapmak imkansiz de mi? Imkanliysa cok sacma zaten ama buradi turkiye sormak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 imkanless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 bilgileri varsa sizde yaparsınız, online işlemlerde bile var tarife olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 benim evin hat annemin üstüne, ben arıyorum, hat kimin üstüne diye sorduklarında annemi veriyorum, sorulara cevap veriyor, tekrar bana dönüyor.kızlık soyadı gibi sorduklara cevapları biliyosanız dümenden yaparsınzı böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Tsklr. Bi isi mantikli yapacaklari tutmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar