Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 işte bizde onu tartışıyoruz :p us ten oyunu alınca us serverlarında oynamak için us içinde geçen bir ödeme şekli ve o ödemeyi yaptığın kredi kartı vb nin adresinin de us olması gerekiyor. büyük ihtimal billing adresinin ve ev adresinin de aynı olmasını falan isticekler. bölece netten fake adress bulup yazsan bile işe yaramaz. şimdi eu teknik servisin dediği gibi, usten oyunu alırsan eu serverlarına giremeyebilirsin, ve adamlar sorumlu olmaz bundan, oyun elinde patlar. zaten oyunu erken alıp napıcan :p 3 ay kutuyla bakışıcaksın, sırf kutuyu erken almak için oynayamama riskine değmez :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 ya her şeye bir çare vardır paypalle ya da gamecardla hallederiz olmadı...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 e işte o paypal gamecard vb gene us te geçen ödeme şekilleri :) onları kabul edicekler adamlar zaten. ama ben kesin eu serverlarına giricem, zaten benim için sorun yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 tamam onu alırız biz de...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 adres benim için sorun olmaz us kutusuyla euda oynayabilecek miyiz ben asıl onu merak ediyorum.oynayamıyacağız diye duydum ben ama emin değilim[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ee us de oynayabilirsek zaten napacaksın euyu? devam ederiz usde...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Ya belki size enteresan gelecek ama bana EU sunucularında hangi oyunu oynarsam oynayayım, daha nezih, daha mantıklı ve da saygın insanlarla karşılaşma oranı epeyce bir artıyormuş gibi geldi. US sunucuların diyelim günde 1 noob diye tanımlanan tiplerle karşılaşırken EU sunucularında bu sayı 3-4 günde, hatta hafta da bire indi. Tabii kendi deneyimlerimden konuşuyorum, siz şansınıza hergün karşılaşmış olabilirsiniz. Mesela koşarak yolda bir mage'in yanında geçiyorsunuz, adam siz geçerken durmamanıza rağmen size buff atıyor. Siz bir yaratıkla savaşıyorsanız, orada bulunan biri yardım ediyor (bu arada yaratık size flag olduğu için o kişi bundan 0 XP alıyor ve yaratığı loot edemiyor, yani sadece hayrına yapıyor) veya aynı grupta insanlar kullanamayacakları itemlar çıkınca sık sık pass yapıp kullanabilecek kişilerin almasına izin veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 hadi dungeonda ölürsün adam seni resler de yanından koştuğun adamdan bufflamasını ummak veya birinin savaşına sevabına yardım etmesi gibi şeyleri MASS bi şekilde herhangi bir oyuncu kitlesinden beklemek, olmayınca da gelenleme yapmanın sonu Şirinler Online dır.[signature][hline]fıleeşşhh of follınnn encıllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: Solitude, 24 Ekim 2004 13:07 tarihinde demiş ki: Ya belki size enteresan gelecek ama bana EU sunucularında hangi oyunu oynarsam oynayayım, daha nezih, daha mantıklı ve da saygın insanlarla karşılaşma oranı epeyce bir artıyormuş gibi geldi. US sunucuların diyelim günde 1 noob diye tanımlanan tiplerle karşılaşırken EU sunucularında bu sayı 3-4 günde, hatta hafta da bire indi. Tabii kendi deneyimlerimden konuşuyorum, siz şansınıza hergün karşılaşmış olabilirsiniz. Mesela koşarak yolda bir mage'in yanında geçiyorsunuz, adam siz geçerken durmamanıza rağmen size buff atıyor. Siz bir yaratıkla savaşıyorsanız, orada bulunan biri yardım ediyor (bu arada yaratık size flag olduğu için o kişi bundan 0 XP alıyor ve yaratığı loot edemiyor, yani sadece hayrına yapıyor) veya aynı grupta insanlar kullanamayacakları itemlar çıkınca sık sık pass yapıp kullanabilecek kişilerin almasına izin veriyorlar. bu us serverları ıcınde gecerlı yanı yardım eden cok o buff olayı ise adama kalmıs yanı sana buff cekmesı guzel bende hep kızlara buff cekerdım sadece oalbılır bole seyler wow da yardımlasma cok senden 4-5 lvl ustu adamlar yardım edıyor zor bır quest ıcın sonra gıdıyorlar tabi :D[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz(Kral) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 arcane: Ben bir şey beklemiyorum, EU sunucusunda bunu zaten yapıyorlar, ondan bahsediyorum. Ha, oyun Beta'dan çıkınca devam eder mi? Bana devam eder gibi geliyor. Ama dediğim gibi ben sadece kişisel görüşümü söyledim ve EU sunucularında oynadığım oyunlarda US sunucularında oynadığım (ki WoW'u amerikada oynamadım) oyunlardan daha fazla zevk aldım ve bana davranışları böyle geldi dedim. Siz öyle hissetmemişsiniz olabilir. Bu işin de bir şeyler ummak, yada Şirinler Online ile alakası da yok. İnsanlar düzgün, saygılı davranırsa, bir grup kurulduğunda merhaba, ya da bir maça başlarken iyi şanslar demek, bir yaratıktan kaçan birini gördüğünüz de "Pis trainci seni, öl emi" demek yerine yaratığı yenmesini sağlamak, grup içinde bir itema çok ihtiyacı olan birini biliyorsanız, o item çıktığında pass demek, PvP yapıp yendikten sonra "U n00b, U suxxor, I ownz U" diye ortalıkta gezmek yerine karakter dışı bir mesajla "iyi dövüştü, gayet eğlendim" diyebilmek ve bunun gibi onlarca nezaket, nam-ı diğer "netiquette" kuralına insanlar uyarsa ben bir oyunda on kat daha fazla zevk alırım, bu ister WoW olsun, ister AO, isterse online okey olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 bu topici yukarı taşıdığım için özür dilerim ama topic açmak istemiyorum... eu yu frasadan sipariş etmek 50+35 dolara mal oluyormuş... çok pahallı, zaten aylık ücrette can yakıyo. ben oyunun çıkmasını beklesem türkiyeye gelir mi? gelmezse daha ucuza nasıl bulabilirim (EU)? peki avaturk neden getirmiyo, getirme ihtimali hiç mi yok! biras uzunca oldu, cevaplayacak olan arkadaşlara teşşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Burdan avaturk hakkında bilgi alabilirsin. Fransadan pre-order kit sipariş ettim. Herşey dahil (hatta express kargo) 48 Euro verdim.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 bu da 80 milyon tl demek. biras tuzlu. ama katlanacaz. for wooooow :) saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: fortinbras, 20 Ekim 2004 23:38 tarihinde demiş ki: daocta versiyon farklı onlar 1.71 oynarken biz 1.69 meselaDirek accountlar farkli, ne configi ne versiyonu ya, eheh. Gidip US patch cekecek sekilde ayarlar US cliente cevirirsin Daoc'u da ayni sekilde, ama giremezsin oyuna.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 spiele-ab-18 eu collectıons edıtatıon =yaklasık 100 euro batttım :P [Bu mesaj Blinky tarafından 09 Aralık 2004 18:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar