toggiee Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Ben 2 ay önce kablonet'e başvurdum, ilk defa. Herşeyi en başından anlatıyorum. Gittim Kadıköy'e yaptım başvurumu, verdiler elime bi netmaster modem (Peşin ödedik mecbur). 64k hız için başvuru yaptım ama dediler ki "64 ücreti ödeyip 128 hız alacaksınız". Ben de dedim "eyvallah". 5 gün içinde geldiler evime açtılar bağlantıyı da kablotv'yi de. Şimdi yaklaşık 2 ay geçti yani öyle tahmin ediyorum ilk kez fatura geldi türktelekom'dan. Faturayı içeriğini aynen aşağıya yazıyorum. Bağlantı Ücreti - 32 milyon Aylık Analog Paket Ücreti - 11 milyon İnternet Bağlantı Ücreti - 19 milyon İnternet Aylık Ücreti - 59 milyon TOPLAM (KDV - ÖİV hariç) - 123 milyon KDV (%18) - 22 milyon ÖİV (%15) - 18 milyon Damga Vergisi - 438 bin Genel toplam/Ödenecek Miktar - 164 milyon Şimdi benim öğrenmek istediğim şu. KabloNET'in ucuzlattığı tarife bu mu? Ben zannediyodum ki; 36 milyon bağlantı ücreti 7 milyon kablotv 26 milyon kurulum 15 milyon da kabloNET bakım mıdır nedir o işte!? Ama bunların hiçbirini göremedim faturanın dökümünde. KabloNET'i aradım, fatura ilgili olayları telekomla konuşun falan dedi. Bişe de anlamadım söylediklerinden. telekomu aramadım daha yarın gidip şubeden konuşucam zaten yüzyüze. Benim öğrenmek istediğim şu arkadaşlar. Ben her ay ne kadar fatura ödeyeceğim? 164 milyon gelmesi normal mi? 64k abonesi olup da 128k hızı alma olayı zaten açıklanmıştı artık 64 kalmayacak 36 milyona 128k alacak herkes denmişti. Simdi ben her ay ne kadar fatura ödeyeceğim ve bu kdv, öiv yok kablonete ödenen bakım falan ücreti hepsi gene bir sonraki aya gelecek mi?[signature][hline]darkforter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 herkese 2 ay sonra aynı yüksek fatura geliyor. yani normal.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 2 aylık fatura gelmiş sana, böl ikiye işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 kablo tv genelde ilk bağlandığında 2-3 aylık fatura gelince 50-60 mil veriyosun bağlantı ücreti+kullanım ücreti olarak kablo net kurulumu telekomun kablo net için kestiği parada eklenince normal bi fatura diğer faturaların o ucuzlamış haliyle olcak adsl için ben ilk ay 160mil vermiştim iki ayın parasını+bağlantı ücreti olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 bana 5 aydır falan gelmiyor fatura[signature][hline]shinsetsu desu.. Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Bu ay gelmesi lazım, eğer gelmezse telefon açıp borcunu öğren. Kasımdan itibaren yeniden yollanmaya başladı faturalar. Sonra faiz ödersin boşu boşuna.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 KabloNet hiç bir şekilde faiz uygulamıyor faturalara ben bunu bizzat görüştüm.[signature][hline]Ciguli Kibritci | Merchenary Guinevere Xaline | Necromancer Guinevere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bana da ilk ay 50 milyon 2. ay 150 milyon fatura geldi. Şimdi rutine bindi 43 milyon ödüyorum 36 + 7[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Yani ben şimdi gelecek ay ne kadar ödeyeceğim? Yani aylık ücret ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 arayıp sor sölerler ben bakırköy de oturduğum için aylıkım 36 milyon[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bana da kablonet'den fatura gelmis.. hani, ucret almiyacaz dedikleri donemin ucretlerini de yazmislar? var mi bole bisey? ben bu donem zarfi icin para talep edilmicek diye biliodum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: adonis, 08 Aralık 2004 12:01 tarihinde demiş ki: bana da ilk ay 50 milyon 2. ay 150 milyon fatura geldi. Şimdi rutine bindi 43 milyon ödüyorum 36 + 7 nası yaa?? kablonet in bakım hizmet destek bedeli 7 iken ultratv nin 15 mi yani??[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laughin_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 toggie aynı şey benimde başıma gelmişti. bu sefer ki gelen fatura 15 milyon du şaşırdım heralde ucuzluktan dolayı böyle bir ücret geldi. dur bakalım artık bir kaç ay daha gelmez sonra 200 300 milyon luk hesap çıkarırlar.[signature][hline]Elendil UO Kayit JoJo The Amanbasyy ClasssSigh :tebrikz: [Bu mesaj Laughin_ tarafından 08 Aralık 2004 23:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laughin_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Kablo fatura random default öyle bişi :D[signature][hline]Elendil UO Kayit JoJo The Amanbasyy ClasssSigh :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 hangi hizmet? hangi bedel? 0 7 fazla bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ya öyle saçma şey mi olur kardeşim. aylık olarak ödeyecem faturamı ya ne bu iki üç ay yollamayıp sıkıstırıyolar beni bi anda 150-200 milyonla. her ay neyse odeyelim hayret bişi. ben 43 milyon gelicek diye biliyorum her ay (36 net + 7 kablotv) ama 15 milyon falan da extra bi ücret var yani bunu ödicemm mi ? bi de şu öiv ve kdv var.. bunları da her ay vericeksem bırakıyorum net alemini[signature][hline]darkforter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: UnKnownTR, 08 Aralık 2004 18:19 tarihinde demiş ki: bana da kablonet'den fatura gelmis.. hani, ucret almiyacaz dedikleri donemin ucretlerini de yazmislar? var mi bole bisey? ben bu donem zarfi icin para talep edilmicek diye biliodum... kablocular bu soru size! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar