Nartanesi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Sony'nin yeni dijital fotoğraf makinesi reklamındaki müziğin kime ait olduğunu, parçanın adını bilen var mı?[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 kimse mi bilmior yav, cevaplayın aşkımcımı :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Nartanesi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Bilen kimse yok muuuu???? :([signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam
Felix Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Hala bilen biri yokmu ya ??[signature][hline]Paranormal Activity Termination and Investigation GM'lere kalmamış bu yalan Britannia, Sanada kalmaz hiç uğraşma..
CwzX Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 tüh size...[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 bende isterim kimse bilmiyomu sahiden ya???[signature][hline]Penguen dergi kapağından alıntı: Chira:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
arian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Belki reklam için özel yapılmıştır müzik ama bir şarkının ismi olur en azından grup/şarkıcı olmasada... Yok mu hala?[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing
screamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 sözlerini lyriclerden falan aratmak lazım ama bunun içinde reklamı bir daha izlemem gerekiyor ve birde sözlerin anlaşılması var[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Nartanesi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Ben de her seferinde kulak kabartıyorum sözleri çıkarıyım diye ama ne yalan söyliyim daha net bişey anlayamadım...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 jet - are you gonna be my girl bu mudur yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum şarkıyı ?[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 evet doğru hatırlamışım gönül rahatlığıyla dinleyebilirsin.[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth
geffen Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 *alkışlar*[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Nartanesi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Ok, netten indiririz. Ama cidden o parçaysa sana bi iyilik borçluyum demektir :)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 bişey sorcam ya o motorola reklamı diil miydi (süper şakı bu arada)bn ööle hatırlıorm aynı mı yoksa[signature][hline]welcome to the machine
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Çok güzel şarkı.[signature][hline]- Kuzu - Suç benim seni kalbime yazmışım.
Öne çıkan mesajlar