Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

köpek tuvalet iptali !

Valeron

Öne çıkan mesajlar

ilk köpeğiniz mi ?

mesela şuna benzer şeyler aldınız mı eve

tecrübesizlikten oluyor bunlar. pug falan sahiplenseydiniz keşke. köpekleri o ilk aşılar bitmeden 4-5 aylık olmadan dışarı çıkarmayın diyorlar mesela ama ben 15 sene önce veletken 2.5 aylıkken sokağa çıkarıyordum bizimkini.hala varmı bilmem fenerbahçe'de ya da kalamışta şimdi unuttum köpek bırakma alanları falan vardı. erken gidip bırakırdık orda 1 saat annemlerle. kovalardık birbirimizi.iyice enerjisini atardı.

ha yine evde ara ara sıçıp işerdi kemirirdi ısırırdı. ama bünye alışıyor. sabretmek lazım.

mesela geçen ay sokaktan tekir aldım. bacaklarım boydan boya kırmızı çizik kan hep. evde bir şeyler kırıp döküyor. mecbur enerjsini atsın diye top oynatıyorum. yoruluyor uyuyor 5 saat falan sdf

sabahları 7'de gelio burnumu ısrırark uyandırıyor vs.

Sosyal ağlarda paylaş

abi biz sahiplendik köpeği para ile almayı düşündüğümüzde daha ufak bi hayvan alcaktık da böyle bi durum sözkonusu olunca direk goldenı aldık.

o tarz kemiklerin beyazlısından var bizde,arada ilgileniyor ama arada kaile almıyor.

mesela şöyle yaptım çiş pedlerini kaldırdım,halıyı kestim küçülttüm üstüne yastık kılıfı geçirdim.gidiyor oraya işiyor,bazen sıçıyor ama gidiyo kardeşimin odasına da sıçıyor.(ki evvelden yapmadzı onu)

salondayken tamam gidip salona yapıyor tutamıyor vs diye de bu diğeri şımarıklık resmen.

bide şimdi ucundan tutup ordan oraaya çekiştiriyo yastık kılıflı halıyı.

veteriner aşıları 5 günde 1 yapabiliriz sağlıklı dedi (ki 3-4 aşısı kaldı galiba) bu süreçte de günde 1-2 saat sitede diğer köpeklerin gezmediği alanlarda gezdirebilirsin dedi.gezdirdiğimz zaman daha rahat evde kudurmuyor.ama çokta güvenemiyorum gezdirmece işine tam aşıları bitmeden.

bazen böyle yapıyor ya ne bok yiceğimizi şaşırıyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

cam siller var ya öyle bir şişe bul fıs fıslı. yanında olsun hep, kimi ısırırsa sıkın suratına (su tabi cam sil değil oha). işe yaramıştı bizimkinde. tabi hayvanına bağlı bazı salakların hoşuna gidiyor su sıkılması iyice coşuyor sonra.

eline isot süren de gördüm. hayvan ısırınca ağzı yanıyor yapmıyor bir daha.

ama işte nolursa olsun yavru bunlar. 5-6 aylığıa kadar sıçacak da ısıracak da. kaçamıyorsun pek. dışarı çıkmaya alışınca eve yapmıyor zaten. malum koku olayları fln çok daha hoşlarına gidiyor. tabi tuvaletini tutabilirse. bizimki tutamıyordu evin kapısındn çıkarken paspasa yapıyordu çişini.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...