Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendini oğlundan üstün gören baba

desertt

Öne çıkan mesajlar

desertt said:

Araba kullanışımı beğenmez, her konuda fikrimi alır tahminimce tam tersini yapar, ben senin yaşındayken altımda bmw ile kadıköyde sevgililerimi gezdiriyordum der. Sizin babanızın böyle huyları varmı? Sanki benimle yarışıyor yahu

belli bir yaşta erkek çocuk için özellikle babasının her davranışı batıyor gibi gelir.bu dönem gelip geçecektir.babanın kıymetini bil.bu yaşlarda bir çok şey hikaye gelir ama 40lı yaşlarına geldiğinde hep babanla ilgili iyi şeyleri hatırlayacaksın.hele bir de allah gecinden versin vefat ederse acısını tahmin bile edemezsin diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

12 yaşındayken annemle babam ayrıldı. Annemde kaldım, babamla senede 1 falan görüştük. Üniversite zaten bursluydu aynı şehirde, hiç sağlık problemi de olmadı. O yüzden belki bu kadar umursamaz konuşuyorum ama hayatım boyunca hiçbir zaman BABAM MÜSABAKAMA GELMEDİ diye de üzülmedim.

Ki türkiyedeki baba figürü %99 BEN KENDİMİ SANA ADADIM SENİ BİLKENTE YOLLADIM YEMEYİP İÇMEYİP SEN NE YAPTIN kafası. Vazgeçtiğin neyin vardı ki embesil herif. Sevmediği bir işi, mutsuz bir yaşamı, amaçsız ve kalas gibi bir hayatı varken sizin bir yere gelmenizle ben birşeyler başardım diyebilecek ve kendi başarısız hayatını sonunda unutabilecek. Topicte de herkes aynısını tasvir etmiş. Şöyle olucağına olmaması daha iyi diyorum bazen.

Tek imrendiğim şey, iyi kötü her baba çocuklarını evlendirmeyi boynunun borcu olarak görür, kız bulur falan. Lana del rey konserine iki biletiniz olmadan da mutlu olucak şekilde yetişmiştir o kız, o düzen olur aileler birbirlerini tanırlar gidip gelirler aile yemekleri hede hödö.
Sosyal ağlarda paylaş

Babama hayatı dar ediyorum, o yengeç ben koç burcu, daha 17-18 yaşımdayken öğrettim patronun kim olduğunu.

Haha şaka bi yana arkadaş gibiyiz, illa ki arada tartışmalar oluyo ama ortak bi ilginiz varsa ilişkiye büyük katkısı oluyor.
Bizimki spor sevgisi.İkimizin de yeterince birikim kapasite ve tecrübesi de var özellikle futbolda, hem oynadığımız takımlar, hem pozisyonlar icabı vs vs..

Hep onu örnek aldım hayatımda, detaylara yaklaşımı çözüme gidişi, başarılı bir baba.

Ek olarak herzaman güvenmiştir abim ve bana, hata yapsak bile o güvenin gitmesine sebep olacak yorum vs gibi şeylerden hep kaçınmıştır.

Seviyorum babamı fena ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...