4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Selam, Bir aspx dosyası üzerinde PageMethods ile statik bir method çağırmak istiyorum aşağıdaki hatayı alıyorum. İnternette bir çok örnekte anlatmışlar kullanmış ama ben yapamadım. ScriptManager ekledim, EnablePageMethods="true" olarak ayarladım. ama bir problem var çözemedim. Yardım lütfen Hata: ReferenceError: PageMethods is not defined Kaynak dosya: Default.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Page içerisinden mi çağırıyorsun yoksa user control ya da master page mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Page içerisinde çağırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 server-side metodunda webmethod attribute'u tanımlı mı ve metod statik mi? aspx sayfa da scriptmanager, pagemethod fonksiyonundan önce geliyor mu? ..aklıma ilk gelenler ama kodu paylaşsan, daha kolay olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Evet dediklerinin hepsi tanımlı ama başka şekilde hallettim sayılır. Şimdilik ihtiyacım kalmadı ama akşam kodları yollarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar