Goering Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 sayfa baya yukleyip inventory'yi gostermiyor? acaba hosts dosyasi falan mi? neden olabilir
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 sadece inventoryn gözükmüyosa steamcommunity serverlarındandır, bazen benim de inventory boş gözüküyo ki 300 item falan var. biraz bekle sonra bak
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 yok 6 aydir boyle.. sonunda sirf yazi gosteriyor, siyah beyaz. internet explorer 5 stayla, sirf yazi...
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 ben ss'lerimi başkaların ss'lerini falan goremiyorum. browser'dan giriyorum gene göremiyorum. host dosyasını falan değişmek mi lazım çözemedim halen.
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 google dns kullanıyorum ben sorun yaşamadım aylardır
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 bi ara steam sorunu vardı, resimleri fln göstermiyor host dosyasını şey et düzeliyor. bi google a steam host falan diye görursun
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Tamam cozdum =) Unotelly.com'dan trial dns kullaniyodum -6 aydir falan yani- baska dns buldum sikinti yok. Not: unotelly trial'iniz bitse bile bilgisayarda pandora vs aciyo. Netflix tiral bittikten sonra acmiyo mesela unotelly'ye yonlendiriyor... Sirf pandora kullanicaksabiz unotelly trialdir
Öne çıkan mesajlar