Goering Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 sayfa baya yukleyip inventory'yi gostermiyor? acaba hosts dosyasi falan mi? neden olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 sadece inventoryn gözükmüyosa steamcommunity serverlarındandır, bazen benim de inventory boş gözüküyo ki 300 item falan var. biraz bekle sonra bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 yok 6 aydir boyle.. sonunda sirf yazi gosteriyor, siyah beyaz. internet explorer 5 stayla, sirf yazi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 ben ss'lerimi başkaların ss'lerini falan goremiyorum. browser'dan giriyorum gene göremiyorum. host dosyasını falan değişmek mi lazım çözemedim halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 google dns kullanıyorum ben sorun yaşamadım aylardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 bi ara steam sorunu vardı, resimleri fln göstermiyor host dosyasını şey et düzeliyor. bi google a steam host falan diye görursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Tamam cozdum =) Unotelly.com'dan trial dns kullaniyodum -6 aydir falan yani- baska dns buldum sikinti yok. Not: unotelly trial'iniz bitse bile bilgisayarda pandora vs aciyo. Netflix tiral bittikten sonra acmiyo mesela unotelly'ye yonlendiriyor... Sirf pandora kullanicaksabiz unotelly trialdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar