Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 Aylik Rottweiler Cileden Cikariyor

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

sabonis said:

Zegna said:

sene 2013 millet cis egitimi icin gazeteyle vurmaktan bahsediyor.

çiş için gazeteyle vurmak işe yarayan bir yöntem. ha her seferinde değil tabii ki. öğretirsin öğretirsin, ısrarla gazeteye yapmaz (apartmanda besliyorsan mesela), gider koltuğa yapar falan. çotank diye 1-2 tane indirmekte sakınca yok bence o zaman. yanlış bir şey yaptığını da anlamalı. Bazen bağırsan da anlamıyorlar gerçekten, yapacak bir şeyin kalmıyor.

yanlış falan anlamayın canımı yaksa da, hatta kanatsa da, ne kediye ne köpeğe asla vuran/vurabilen biri değilim. ama tuvalet eğitimi için bazen çaresiz kalınabiliyor gördüğüm kadarıyla.

şey önemli ama yanlış bir şey yaptığı zaman, tam o anda bağırmak veya cezalandırmak lazım. atıyorum çişini yapar, sen eve gelir 4 saat sonra bulursun çişi koltukta. alıcan köpeğin burnunu çişe sokucan sonra cezayı vericen mesela. durduk yere ceza vermiş gibi oluyorsun o çişi hatırlatmazsan ona. hatta belki de bu durumlarda ceza vermemek, iş üstünde yakalayıp öyle ceza vermek daha iyi :D

çotank ?
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

sabonis said:

Zegna said:

sene 2013 millet cis egitimi icin gazeteyle vurmaktan bahsediyor.

çiş için gazeteyle vurmak işe yarayan bir yöntem. ha her seferinde değil tabii ki. öğretirsin öğretirsin, ısrarla gazeteye yapmaz (apartmanda besliyorsan mesela), gider koltuğa yapar falan. çotank diye 1-2 tane indirmekte sakınca yok bence o zaman. yanlış bir şey yaptığını da anlamalı. Bazen bağırsan da anlamıyorlar gerçekten, yapacak bir şeyin kalmıyor.

yanlış falan anlamayın canımı yaksa da, hatta kanatsa da, ne kediye ne köpeğe asla vuran/vurabilen biri değilim. ama tuvalet eğitimi için bazen çaresiz kalınabiliyor gördüğüm kadarıyla.

şey önemli ama yanlış bir şey yaptığı zaman, tam o anda bağırmak veya cezalandırmak lazım. atıyorum çişini yapar, sen eve gelir 4 saat sonra bulursun çişi koltukta. alıcan köpeğin burnunu çişe sokucan sonra cezayı vericen mesela. durduk yere ceza vermiş gibi oluyorsun o çişi hatırlatmazsan ona. hatta belki de bu durumlarda ceza vermemek, iş üstünde yakalayıp öyle ceza vermek daha iyi :D

çotank ?

gazeteyle çotank işte. ala ala o kadar yazdım bi çotank'a mı takıldın. okuyuverseydin mesajı baştan sona.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar,

Dusundum tasindim ve bakamayacagima karar verdim. Hep bi rottweiler hayalim vardi baya masraf ettim aldim bes gun oldu tuvaleti gectim artik eskisi kadar yapmiyor ama bahcemizde bes dk yalniz kalamiyor surekli ev ve kucak istiyor bende bezdim haliyle. Hayvanin iyiligi icin tez elden vermek istiyorum. Yaninda rename deed ile verecegim (isim koymadim) o yuzden alan kisi istedigi ismi koyabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Doğru karar vermişsin. Tebrikler.
Şimdi son sorumluluğun, gerçekten köpekten anlayan, sabır ve sevgi gösterecek doğru yoldaşı bulmak ona. Bu konuda da dikkatli ve seçici olmanı tavsiye ederim. Yaptığın masrafı ve satma işlemini ikinci planda tut, hatta gerekirse planda tutma.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...