Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Yarin arife sanirim. Sabah resmi tatil mi? Daha dogrusu yarin sabah bankalar calisiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 yarım gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 atayizlere değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 yarim gun calisir ozel sektor bu arada ben araya soru sokam dun aksam 9 civari acile gittim rapor verdiler bugunden itibaren 2 gun diyor raporda normal saatlerde olunca o gunu ve ertesi gunu kapsiyor ama bilemedim ya su anda buyuk ikilemdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 abi 9da aldıysan ertesi günü ve ondan sonraki günü kapsar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar