KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 selamlar müşterinin makinasında böyle bir sorunlar karşılaşıyorum. Makinayı çalıştırıcak yazılımı çalıştırmak için ikona bastığımda uzaktan bağlantım kesiliyor ve müşteri PC'si restartlıyor. Açıldığında da bu ekran beliriyor. yazılımı çalıştırmak için Windows'ta yaptığımız tek şey system restore'du onun dışında windows ile alakalı bişe yapılmadı. yapılan şey makina yazılımını çalıştıran config dosyalarını yenisiyle değiştirmekti. acil yardımınız lazım paticiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 KidLazer said: yazılımı çalıştırmak için Windows'ta yaptığımız tek şey system restore'du onun dışında windows ile alakalı bişe yapılmadı.[/img] System Restore içine etmiş olabilir windowsun. Arkada çalışan bir servis system restore point sonrasında update edilmiş bir dosya verisi çağırıyor ama o veriyi bulamıyorsa alabiliyorsun bu hatayı. En temizi gıcır windows yüklemek. O servisi bulmak çok zor. Antivirus varsa onu devre dışı bıraktıktan sonra programını çalıştırmayı bir dene. Ayrıca bunun yanında Run as: Administrator da kilit bir işlev görebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ben de bundan korkuyorum işte..sanırım ben de windowsun bir dosyayı bulamadığını düşünüyorum. şimdi event viewer'dan critical errors'a baktım kernel-power hatası diyor. microsoftun sayfasında buldum biri daha karşılaşmış bu hatayla ama ona memtest programıyla deneme yap ve sıcaklkları kontrol et demişler. benim sıcaklıkla alakalı bir sorunum olduğunu sanmıyorum çünkü hata sadece yazılımı çalıştırınca oluyor. aslında yazılımı açıyorum ekrana lisans bulundu uyarısı gelir gelmez restarta gidiyor. sentinel yüklü acaba olabilir mi bunla alakalı bişe ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 windows update'leri yapmak fayda eder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Updatesiz windows kullanmak eziyet zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 normalde PC'yi internete bağlanmasını amerikalılar ve almanlar pek istemiyor çünkü net girince devreye antivirüs de giriyor antivir de aktif çalışan yazılımların baş düşmanı bizim makinalarda.. sadece teamviewer için bağlantı kurdurttum ama arkadaşın da dediği gibi system restore makinanın azına etti :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 amerikalı bağlandı 20 dakkada çözdü şerefsiz. bu makinada firewire değil usb kamera var driverı yanlış yüklenmiş dedi doğrusunu yükledi sorun çözüldü anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar