Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil Windows'sal soruna yardım

KidLazer

Öne çıkan mesajlar

selamlar

müşterinin makinasında böyle bir sorunlar karşılaşıyorum. Makinayı çalıştırıcak yazılımı çalıştırmak için ikona bastığımda uzaktan bağlantım kesiliyor ve müşteri PC'si restartlıyor. Açıldığında da bu ekran beliriyor. yazılımı çalıştırmak için Windows'ta yaptığımız tek şey system restore'du onun dışında windows ile alakalı bişe yapılmadı. yapılan şey makina yazılımını çalıştıran config dosyalarını yenisiyle değiştirmekti.

acil yardımınız lazım paticiler.

Sosyal ağlarda paylaş

KidLazer said:

yazılımı çalıştırmak için Windows'ta yaptığımız tek şey system restore'du onun dışında windows ile alakalı bişe yapılmadı.[/img]

System Restore içine etmiş olabilir windowsun. Arkada çalışan bir servis system restore point sonrasında update edilmiş bir dosya verisi çağırıyor ama o veriyi bulamıyorsa alabiliyorsun bu hatayı. En temizi gıcır windows yüklemek. O servisi bulmak çok zor. Antivirus varsa onu devre dışı bıraktıktan sonra programını çalıştırmayı bir dene. Ayrıca bunun yanında Run as: Administrator da kilit bir işlev görebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bundan korkuyorum işte..sanırım ben de windowsun bir dosyayı bulamadığını düşünüyorum. şimdi event viewer'dan critical errors'a baktım kernel-power hatası diyor. microsoftun sayfasında buldum biri daha karşılaşmış bu hatayla ama ona memtest programıyla deneme yap ve sıcaklkları kontrol et demişler. benim sıcaklıkla alakalı bir sorunum olduğunu sanmıyorum çünkü hata sadece yazılımı çalıştırınca oluyor. aslında yazılımı açıyorum ekrana lisans bulundu uyarısı gelir gelmez restarta gidiyor. sentinel yüklü acaba olabilir mi bunla alakalı bişe ?
Sosyal ağlarda paylaş

normalde PC'yi internete bağlanmasını amerikalılar ve almanlar pek istemiyor çünkü net girince devreye antivirüs de giriyor antivir de aktif çalışan yazılımların baş düşmanı bizim makinalarda.. sadece teamviewer için bağlantı kurdurttum ama arkadaşın da dediği gibi system restore makinanın azına etti :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...