Katibim Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Böyle küçük bir sahil kasabasında oturmuşuz birden iki sokağı birbirine bağlayan suyun içinden dev gibi bir balina çıkıyor Millet koşuyor ne oluyor diye ama bir anda yoldan geçen bir atın bacağını ısırıp çeke çeke koparıyor eyvah diyorum bacağını kopardı derken birden tüm halk balinayı dövmeye başlıyor uyandım.... Tekrar uyudum... Evdeyim yerde hamamböceği kocaman ve bide odanın içinde uçan bir akrep babam geliyor hamamböceğini ezip öldürüyor ama akrep içerdeyken yine uyanıyorum Şimdi sizce bir daha aynı anda hem yatakodası hemde salonun penceresini açık bırakmalımıyım Yoksa nat geo wild ı izlemeye ara mı vermeliyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Rüyada bunları görmek sırasıyla moby dick, kafka ve selket'e işarettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Ben de gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 peki tabir i nedir bu rüyaların a üstad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Ne pis bi bilinçaltın varmış qardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 halk balinayı dövmüş hahahahahahahaha ulan valla bak bilinçaltı çok hastalıklı bişey lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 abi bildiğin adamlar karaya çıkıp atın bacağını koparmaya çalışan balinaya yumruk tekme kafa filan atıyorlardı hemde öle 3-5 kişi değil bildiğin 50 kişi filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Ben bu sabah rüyamda yolcu uçağında seyahat ederken (sadece pilot ve ben varız) bi anda abuk bi hava akımıyla havada asılı bi kara parçasına çakılarak indik. Yüksekte olduğu için her taraf kar falan hesapta. Sonra ne alakaysa AKP'nin olmadığı son yer olarak düşünmeye başladım burayı. Pilotla beraber (üzerimizde nerden geldiği belli olmayan mont, bot vs. kıyafetler var böyle, kürklü falan.) kara parçasındaki binaları araştırıp (her taraf terkedilmiş) silah falan bulduk. Arada sokak köpeği falan gördüm, açlıktan incecik kalmıştı böyle. Sonra uyandım sdfdgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 olm nasıl böyle senaryolu filan rüya görüyorsunuz yahu? benim rüyalar kopuk kopuk sinir bozucu görüntüler hep, arada bir öpüşürsem iyi o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 konulu filmler izle sdfg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar