Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

explorer.exe - netbook yavaşlama

calimero

Öne çıkan mesajlar

Selamlar

Kullandığım netbook zorlandığı zaman yavaşlıyor ve bu yavaşlama mevcut programları kapatsam bile bir süre sonra ancak geçiyor. ben de explorer.exe'yi yeniden başlatıyorum ve yeni format atılmışçasına hızlanıyor (?) netbook.

ayrıca misal chrome falan açıkken açık bırakıyorum bilgisayarı bir 15 dakika falan bir geliyorum ki adeta kağnı, programlar oldukça geç cevap veriyor falan. yine explorer.exe restart ile çözüyorum sorunu.

bu explorer.exe şişmesinden midir? değilse nedeni nedir acep? önüne geçmenin yolu var mıdır ya da explorer.exe'yi ikame edecek bir program var mıdır beleş ya da paralı?
Sosyal ağlarda paylaş

abi kesinlikle katılıyorum linux olayına. zaten bir aralar çift işletim sistemi kullanıyordum da sonradan ubuntu'yu sildim harici diskimi piç ettkten sonra, gerçi biraz hınç işi yani ubuntu iyidir genelde.

bir de skype versiyonları çok düşük linux'un, hele şimdi windows aldı sittin sene versiyon yükselmez. skype'yi çok sık kullandığım için sıkıntı oluyor biraz. bir de ben çeviri için de çok kullanıyorum netbook'u, ondan windows olmak zorunda en azından belli dönemlerde..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...