Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Açıköğretim ile alakalı

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

özel bi üniversitede 4. sınıfın son döneminde okulu dondurmak zorunda kaldım. şimdi açığa kayıt yaptırayım diyorum. tekrardan öss ye girmem gerekiyor mu? öğrenci statüsünde olan için öss ye tekrardan girmek gerekmiyor diye bişeyler söylemişti arkadaşlarda emin olamadım sorayım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

öğrenci işlerindeki kaltak okulu dondurursan öğrencilik haklarından faydalanamazsın falan demişti. zaten dönem bitti. yeni dönemde kayıt yenilemezsem eğer hala kazanmış veya öğrenci statüsünde oluyormuyum onun düşüncesi içindeyim. okulda bi kayıt dosyam var tamam da kayıt aktif olmadığı için acaba yeniden öss şartı koşarlarmı diye şaapmıştım. 1 ekimdeymiş başvuru tarihi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
abi okulda kayıt silme gibi bi olay söz konusu değilmiş. yani istersem gidip 2192 senesinde gidip aga ben 4. sınıfın son döneminde kayıt yaptırmadım ordan devam etmek istiyorum diyip devam edebiliyomuşum. şimdi benim merak ettiğim şey şu. yukarda dynun yazmış kazanmışlığın varsa gidip direk para yatırıp kayıt olabiliyosun diyede içim gıcıklandı bizim okulun kayıt tarihleride başlamış. eğerki kayıtlar başladı diye öğrenciliğim düştüyse öğrencilik düştü diyede açıköğretime kayıt yaptıramazsam go go tecil ak. pff
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...