Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 özel bi üniversitede 4. sınıfın son döneminde okulu dondurmak zorunda kaldım. şimdi açığa kayıt yaptırayım diyorum. tekrardan öss ye girmem gerekiyor mu? öğrenci statüsünde olan için öss ye tekrardan girmek gerekmiyor diye bişeyler söylemişti arkadaşlarda emin olamadım sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 üniversite kazanmışlığın varsa daha önceden, ikinci üniversite kayıt dönemi diye arattır, o ara para yatır oldu bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 öğrenci işlerindeki kaltak okulu dondurursan öğrencilik haklarından faydalanamazsın falan demişti. zaten dönem bitti. yeni dönemde kayıt yenilemezsem eğer hala kazanmış veya öğrenci statüsünde oluyormuyum onun düşüncesi içindeyim. okulda bi kayıt dosyam var tamam da kayıt aktif olmadığı için acaba yeniden öss şartı koşarlarmı diye şaapmıştım. 1 ekimdeymiş başvuru tarihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 http://www.anadolu.edu.tr/tr/sinavsiz-ikinci-universite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Lisansdan kayitin silinmediyse sanirim bundan faydalanabiliyorsun.Yalniz askerlik tecil etme olayin olamayacak.Yani acikogretim son sinifa geldiginde yas 29 olursa , yaylalar yaylalar cekiyorsun 12 ay.Gerci son 2-3 senedir baya sulandirmislar asker kacagi olanlari takip etme isini.Ordan da yirtarsin buyuk ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 abi okulda kayıt silme gibi bi olay söz konusu değilmiş. yani istersem gidip 2192 senesinde gidip aga ben 4. sınıfın son döneminde kayıt yaptırmadım ordan devam etmek istiyorum diyip devam edebiliyomuşum. şimdi benim merak ettiğim şey şu. yukarda dynun yazmış kazanmışlığın varsa gidip direk para yatırıp kayıt olabiliyosun diyede içim gıcıklandı bizim okulun kayıt tarihleride başlamış. eğerki kayıtlar başladı diye öğrenciliğim düştüyse öğrencilik düştü diyede açıköğretime kayıt yaptıramazsam go go tecil ak. pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Adı üstünde DONDURMA. Donduruyorsun. Her türlü öğrencilik haklarından yararlanmaya devam edersin belli bir süre. Üniversiteden üniversiteye değişiyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Rotweiler said: Adı üstünde DONDURMA. http://www.youtube.com/watch?v=oc0r5XZB7PU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar