Solitude Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Dayanamadı sunucular gene çöktü. Dur bakalım 3 account alabildim. Boş olanları verecem ama kaçı boşalır bilemem. Ben zaten yokum, EUda olduğum için, ama büyük ihtimal 2si boşalacak. Bu arada bendeki EU modeliydi, sanırım onun wtf dosyasını değiştirip girilmiyormuş sunucuya, kötü oldu bu. Emin değilim ama siz indirmeye başlayın derim her ihtimale karşı. [Bu mesaj Solitude tarafından 09 Kasım 2004 05:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Arkadaşlar 12 versiyon yüklü olsa bile giremiyozmu başka bişemi gerekiyo delircem.Acount tu kabul etmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Open beta açık mı ki? ne hata veriyor daha açıklayıcı olursun yardım edebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 No server selected diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 wtf dosyası değişse server ararmı ki server aramıyo sanırım.NoServerSelected dedine göre server aramıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Abi tam açıklasan şunu? Şimdi senin beta account'un var, şifren var. Açıyorsun WoW'u karşına login ekranı geliyor. Orada account ve şifreni giriyorsun login diyorsun karşına boş bir ekran geliyor. Orada create new character var altta sağda. ona basman lazım. Şimdi sana bu hatayı ne zaman veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 versiyon 0.12 mi var diyorsun şimdi?[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Oyunu acıyom bana login bilgilerini girince ekrana yannış acount veya name diyo.Ama ilgisi yok bende onlar doğru çünkü wow sayfasınada aldığım acoun u kullanıyom bana karakter yaratma yada server secme ekranı hiç gelmiyo.Name ve password u girince yanış isim veya şifre diyo yardımcı olmak için bi adres geliyo. Bende sag alda server adı yazması gereken yerde NoserverSelected diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 versiyon 12 var evet 12 yüklü ve gösteriyo 12 nin yüklü oldunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Sunucular gene geldi, dalın. Senin indirdiğin client avrupa için olan client olabilir.. Dolayısıyla avrupa betasında accountun olmadı için yanlış username der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 hmm mantıklı bak bu olabilir.Değiştirmem söz konusu değilmi acaba illa yüklememe mi gerek yine tüm oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Elinde "EU client" varsa yüklemen lazım.[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Kaa, aldın mı hesap yoksa açayım mı sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Beyler birisi serverlist'e hangi adresin yazilacagini soyleyebilirmi simdiden saolun..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Millet ben aldım acc ama daha açılmadı galiba hemen açılıyormu yoksa yada biriside bana labilirmi[signature][hline]Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Eğer Step 6 sayfasını gördüysen açılmıştır. Yok görmediysen yapamıyorsan hemen email ve account name ver açayım. Kaa abi ben senin için açtım, özel mesajlarına bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 çok saol bende bitane almayı başardım bunuda naa ya veririm:) oda bugün unisi oldugu için yatmak zorunda kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Arkadaşlar, benim için kamp sona eriyor.. 3 tane account aldım ve 3'ü de boşta gözüküyor şu an. İhtiyacı olan kişilere veririm bir değişiklik olmazsa ama öncelik kendoculara eğer alamadıysalar :) Kendinize iyi bakın, US open beta'da eğlenmenize bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Üühüühüh iki saat bekledim acilmadı,iki sanye uuyim dedim betalar açılmııııs ühühühühü,o kadar kamp tuttuk iyi mi yaaa üühühhü her neyse,elinde fazla acc olan var mı?:( *ağlamaktadır*[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Freya, hala alabilirsin, sayfa açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Benim pc aynı anda clienti çektiği için yavaş açıyor,daha hızlı açabilecek olan varsa çok sevinirim...[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 sayfaları yükleyemiyorum step 2 yi geçemedim vazgeçtim, rahatlayana kadar uğraşmicam gına geldi F5 den. Slow poke! You took too long to complete the Account Creation process and your session has timed out. You'll have to start from the beginning. Sorry![signature][hline]Congratulations! Your Magery Roxxors!!! Now go and vote for this script Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ya benimde wow hata veriyor oyuna gireriken anlamadım gitti şimdi baştan yüklüyorum olmazsa son clienti full çekicem varsa tabii başka bu sorunu yaşayan varmı aranızda[signature][hline]Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Acc açabilecek hızda pcsi olan var mı?Benim hiç accım olmadı... *küçük emrah bakışı*[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 hayda client yüklenmiyor olaya bak ya sapıttı makina format yolu gözüktü bizim makinaya neyse bir uyuyayım kalkınca hallederiz hadi hepinize sabırlar[signature][hline]Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar