Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open beta kampı v1.0

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Dayanamadı sunucular gene çöktü. Dur bakalım 3 account alabildim. Boş olanları verecem ama kaçı boşalır bilemem. Ben zaten yokum, EUda olduğum için, ama büyük ihtimal 2si boşalacak.
Bu arada bendeki EU modeliydi, sanırım onun wtf dosyasını değiştirip girilmiyormuş sunucuya, kötü oldu bu. Emin değilim ama siz indirmeye başlayın derim her ihtimale karşı.

[Bu mesaj Solitude tarafından 09 Kasım 2004 05:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Abi tam açıklasan şunu? Şimdi senin beta account'un var, şifren var. Açıyorsun WoW'u karşına login ekranı geliyor. Orada account ve şifreni giriyorsun login diyorsun karşına boş bir ekran geliyor. Orada create new character var altta sağda. ona basman lazım.
Şimdi sana bu hatayı ne zaman veriyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu acıyom bana login bilgilerini girince ekrana yannış acount veya name diyo.Ama ilgisi yok bende onlar doğru çünkü wow sayfasınada aldığım acoun u kullanıyom bana karakter yaratma yada server secme ekranı hiç gelmiyo.Name ve password u girince yanış isim veya şifre diyo yardımcı olmak için bi adres geliyo. Bende sag alda server adı yazması gereken yerde NoserverSelected diyo.
Sosyal ağlarda paylaş

sayfaları yükleyemiyorum step 2 yi geçemedim
vazgeçtim, rahatlayana kadar uğraşmicam gına geldi F5 den.

Slow poke! You took too long to complete the Account Creation process and your session has timed out. You'll have to start from the beginning. Sorry![signature][hline]Congratulations! Your Magery Roxxors!!! Now go and vote for this script
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...