Sum Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 rezil ettiler resmen bizi itler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Patiler hoop Blizzard Toop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 bu wow un official site ının bu kadar uzun suredir down olması zaten cok garip, bu adamlar profösyönel sonucta parayı boyle kaznaıyolar ve heralde 2 saat oldu dimi site down ?[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 BU ARADA 2. KEY ALİCAM DİE ESKİ ACCEM İLE GİRİP ESKİ KEYİ ALMİSİM ZUAHAHAHAHAHAH OLDUM MALLIGIMA GULMEKDEN[signature][hline].:World Of Warcraft:. |Open Beta| Blackdagger LvL: 13 Undead Warrior |Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] [Bu mesaj Eno tarafından 09 Kasım 2004 02:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 evet 2 saate yakın oldu[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: BlacKDagger, 09 Kasım 2004 02:51 tarihinde demiş ki: BU ARADA 2. KEY ALİCAM DİE ESKİ ACCEM İLE GİRİP ESKİ KEYİ ALMİSİM ZUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH OLDUM MALLIGIMA GULMEKDEN sen al 2. key diye birine verseydin o keyi oda senden önce registery olsaydı o zaman beni hastaneye kaldırırlardı.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 KEy magduru 1. blackdagger ekledim kendimi listeye neyse yeni acc aldim f5 forrrzaaaaaaaa devam [Bu mesaj BlacKDagger tarafından 09 Kasım 2004 02:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Eternal, 09 Kasım 2004 02:52 tarihinde demiş ki: said: BlacKDagger, 09 Kasım 2004 02:51 tarihinde demiş ki: BU ARADA 2. KEY ALİCAM DİE ESKİ ACCEM İLE GİRİP ESKİ KEYİ ALMİSİM ZUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH OLDUM MALLIGIMA GULMEKDEN sen al 2. key diye birine verseydin o keyi oda senden önce registery olsaydı o zaman beni hastaneye kaldırırlardı. Rofl[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 sakin..[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Kamp ateşinin sıcaklıgı içinizi ısıtmıyo galiba, sıcak sohbetlere girmeye başladınız, sakin olalım hepimiz kardeşiz gücümüzü birleştirip Blizzardı yıkmaya gidicez daha.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Virus, 09 Kasım 2004 02:54 tarihinde demiş ki: lol dagger DeLiDuMRuL salak lafı agır kaçmıyormu? yuh sizde geyik yapiyorus hem bak bakim o listenin bashinda kim var :)[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 tamam neyse ya konu tatliya baglandi simdi blizzardi havaya ucurmak isteyenler parmak kaldirsin ucurmak istemeyenler ise +1 yazzsin :o[signature][hline].:World Of Warcraft:. |Open Beta| Blackdagger LvL: 13 Undead Warrior |Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Levent, 09 Kasım 2004 02:57 tarihinde demiş ki: Kamp ateşinin sıcaklıgı içinizi ısıtmıyo galiba, sıcak sohbetlere girmeye başladınız, sakin olalım hepimiz kardeşiz gücümüzü birleştirip Blizzardı yıkmaya gidicez daha. ne güzel bir post bu.. sakin olalım blackrose'u bile müdaheleye zorladınız. ahahaha[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore [Bu mesaj Eternal tarafından 09 Kasım 2004 03:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 BLİZZARD KALLLEŞŞŞTİRR!![signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 PATİLER KARDEŞTİR [Bu mesaj spawn77 tarafından 09 Kasım 2004 03:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 :)[signature][hline].:World Of Warcraft:. |Open Beta| Blackdagger LvL: 13 Undead Warrior |Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 en büyük oyuncu ! yapımcılar sahtekar ![signature][hline]Congratulations! Your Magery Roxxors!!! Now go and vote for this script Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Blizzard kallestir (key vermezzse) blizzard bacimizdir (key verirrseeeee) :o[signature][hline].:World Of Warcraft:. |Open Beta| Blackdagger LvL: 13 Undead Warrior |Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ne kadar kötü bi durum, yatiyim desem ya kacırırsam yatmiyim desem sabah 7 olucak hala tık yok, bu ne sevgi ahhhhh bu ne ızdırapppp zavallı parmaklarım F5 yüzünden harapppp[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 şu an büyük hayalim tüm patiler olarak bir stadyumu doldurmak ve sahada bulunan blizzard ekibine bağırmak: hepiniz o....... çocuğusunuz![signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... [Bu mesaj acgur tarafından 09 Kasım 2004 03:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 yanlız değilsin levent son keyleride kaçırdıktan sonra acı çektiğimi vucudum hissetmeye basladı[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ben yatiyorum herkese iyi geceler ve bol sabir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Apache sen benim 2 key zamanında nasıl kacırıdıgmı bilsen gülersin aglanıcak halime. 1. de signup ekranındayım yaklasık bi 10 dakka google da canada adresi aradım, manyagımya illa gercek olucak buldugumda sonra bi kac kez error lar filan derken iş işten geçmişti artık. 2. de tam signup oluyourm yine parmak laışmıs tabi F5 tuusna bi bastım reflex olarak, site tekrar acıldıgında artık signup kapanmıştı :( . Şimdi ben camdan atlamiyimde kim kafasını soksun duvardan ha ?[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ed2k://|file|Worldofwarcraftopenbeta.zip|2687007159|D7342EFF60153100DE79B85BDE61D4B5|/ Essek icin olan download linki. Otekilerden daha hizli calishcagina eminim.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com [Bu mesaj DeLiDuMRuL tarafından 09 Kasım 2004 03:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Levent, 09 Kasım 2004 03:10 tarihinde demiş ki: Şimdi ben camdan atlamiyimde kim kafasını soksun duvardan ha ? eheuhheuh ben paylaşacam neredeyse keyimi leventle ;)[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar