Blackice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Nasıl bi proxy gerekli asıl... transparent mi anonymous mu? transparent olunca isterlerse takip edip ana proxy yi bulurlar sanırım... anonymous kullanırsakta kabul edilmez muhtemelen görünmeyeceği için...[signature][hline]I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ben şu an anonymous kullanıyorum ve whatismyip.com numarayı yiyor. ip adresi olarak proxy adresini veriyor[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... [Bu mesaj acgur tarafından 07 Kasım 2004 23:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ben high anonymity proxy kullaniyorum, ne olur ne olmaz. :p[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Apache, 07 Kasım 2004 23:14 tarihinde demiş ki:şimdi bu europa open beta..Bu Avrupa open beta değil, US open beta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Apache, 07 Kasım 2004 23:14 tarihinde demiş ki: benim merak ettiğim şimdi bu europa open beta,yani avrupa için olan herkese açık beta.birincisi türkiye avrupada sayılıyor ve herkese açık olan betaya niye proxy kullanarak giriyoruz.ikincisi bu beta opensa niye böyle kullanıcı sınırı var alım için böyle herkese açık betamı olur? son olarak blizzarddakilarin avrupaya kastları nedir,devamlı eu ile ilgili konularda aksatıyorlar,işi paraya vuruyorlar? *çadırını kampın kenarına kurar* Açılıcak olan US Open beta, EU da hala closed beta devam etmekte biraz takip ilgi alaka please . . .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı | Biricik Orc'um Shamanım http://www.gametogame.net | | Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Oyun open betaya geçtikten sonra halen ftp ya da http download adresi verilmezse Mersin'e WoW cdsi gönderebilecek biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Lanet olsun yarın saat 8:45 te ders var yatmam lazım 7 de kalkıcam, gerci bu gece bi sey olucagını sanmıyorum ama sabah latince dersinden sorna hemen fırlayıp eve gelicem. Benim şöyle bi sorunum var aslında bendeki wow 0,11 versiyon 0,12 update ide mevcut ama bunu kurarken haat veriyo, baska arkadas var mı boyle sorun yasayan eger 0,12 yi tek basına indirebileceigm bir link varsa verebilirmisiniz ? Beyler hooppp ateş etrafında grup yapmıyalım ısı buraya ulaşmıyo kıcımız dondu, battaniye verin bari, kime diyorum alooo .... :)[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 abartmayın (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 file planetin son furyasinda 8 dolar bayilip aldigimiz hala download bitmedigi icin acc yaratip 3 gundur oybıyamadigimiz accountlar bize open betadada oynama hakkı veriyor degilmi?[signature][hline]ironhawk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 lan bu okulun a.k eheh kamp kuramayacagım maalesef.hani olurda fazladan sign-up yapma sansı gecerse elinize bana haber verin olurmu?bakarsın yeisemem fln...hmm yarın okulumu kırsam acaba *!kafasında planlar kurmaya baslar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Account direk yaratılıyor şeklinde geçmesi lazım FAQ'ta. 12 patch torrenti: ahanda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 benim oyun dlim 60%da kaldi, azureusu acamiyorum. servera baglanmaya calisirken donup kaliyor, herkesde mi boyle server mi gocuk? yoksa bende mi problem?[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 whatsmyip.com benim proxy de yiyoda mesele http://www2.cotse.com/cgi-bin/test.cgi bunun yememesi... =) direk yazıyo asıl ip bu suna redirect edilmiş die hehe[signature][hline]I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 hmm... yine de bir sorun olacağını sanmıyorum çünkü adamakıllı bie eleme yapamayacaklar account yaratımı başvurduğun anda gerçekleşecek ama eğer bunun kesin çözümünü bilen birisi varsa söylesin ki biz de faydalanalım[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Onun için yapacak birşey yok. bazı proxyler HTTP_X_FORWARDED_FOR değerini gönderiri bazıları göndermez en kesin çözüm bu iş için kullanılan yazılımlarda onlar kendi proxylerini kullanıyorlar ve bu değer gitmiyor[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar : Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HardMann Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Gercek ip nizin gözükmesini engellemek için java programlarını kapamanız gerekiyor.Onuda (İE için) İnternet secenekleri>Güvenlik (internet yazan seyi secerek)Özel düzey>"Java Programcıklarının çalıştırılması " nı devre dışı bırakmanız gerekiyor.(ingilizce olanlarda aynı ama şuan ing nasıl yapıldığı aklıma gelmiyor windowsu ing olanlar için).Sadece biraz eski versionlarında ve bazı başka Explorerlarda java ile 2 tane secenek var bunların ikiside kapalı olması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 bende burdayım ,kampa girdim bende,çadırımı kurdum,laptopu mu koydum web design yaparkene,bir yandanda cızırtılı radyomda son wow haberlerini dinliyorum.Bakalım ne olacak girebilecezmi giremicezmi?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ee yamulanlar belli oldu erkenden ahah kamp ateşi azaldı odun getirin[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 buyrun bakalım: The Patch Is Here! - Helcon on 11/07/04 The patch many have been waiting for has arrived! Feast your eyes on a few of the additions bundled in this latest package: Racial Traits for all races. New Raid Encounters, including the huge black dragon, Onyxia. Kodo Mounts. Paladin and Hunter Talents . You can read the patch notes here. Thank you all for your dedication, and enjoy the latest changes[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Serveri kapadilar belki ob içindir[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei [Bu mesaj Virus tarafından 08 Kasım 2004 00:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 The Patch Is Here! - Helcon on 11/07/04 The patch many have been waiting for has arrived! Feast your eyes on a few of the additions bundled in this latest package: Racial Traits for all races. New Raid Encounters, including the huge black dragon, Onyxia. Kodo Mounts. Paladin and Hunter Talents . You can read the patch notes here. Thank you all for your dedication, and enjoy the latest changes patch duyruldu..[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Dın dın dın dın... dınınınııı dındın ;)[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Üşüdüm ben yaw. *Ateşe odun atar*. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Site acılmıyo bi action var kamp halkı..[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 yes site açılmamakta inat ediyo, patch de baya yavas geliyo fazla yüklenmeyin kardeşim, birazda uploadları açalım pls :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı | Biricik Orc'um Shamanım http://www.gametogame.net | | Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar