Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anket: US vs EU

revhas

Öne çıkan mesajlar

said:
Lind3r0th, 29 Kasım 2004 22:58 tarihinde demiş ki:
Ben kesinin ötesinde oldugum için yazmamışsın helal bu arada eno fılan zaten oynuyorlar onların kesınlıgıde kalmadı -,-

Nerede oyniicaını hala bilmiorum. Hatta msjını da görmedim pardon..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah ben orda senı kırmak ıcın yazmadım benım bu topicten haberım bile yok gormedım mubarek 12837812 tane bole topıc var yok eu da kım oynıcak yok us de kım oynıcak yok ben korede oynıcam msg ları gorunce istemeden bende körleştim neyse herkes bir yerde oynıcak elbet oyunda görüşürüz.

For the Horde.............
mauahhaha[signature][hline]Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dungeon_Master, 30 Kasım 2004 23:16 tarihinde demiş ki:
US: (15)

EU: (51)

Ama EU'daki guildlerde 36(Alliance)+23(Horde)=59 kişi var. Birilerini yazmayı unuttuk ya da söölemediler..

O 23 pasif rakam sırf benim tanıdığım forumdan olmayan arklardan 23 kişi var horde açacak. Biraz erken şu anda.

Ayrıca EU döver.

[Bu mesaj Pirvan tarafından 07 Aralık 2004 23:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ellerim titriyo fln sıyırdım sıyırıcam acil oynamam fln lazım yoksa delirip seri katil fln olucam...
Baska oyun kesmiyo artık Beta yı gördükten sonra...
Bütün MMORPG leri bıraktım...

Zaman geçirmek için Trip kafeye gidip Warcraft 3 DDay oynuyorum milletle...Ama artık oda kesmiyo...

asfjlksdfagKMLFJKLŞJKŞLfklş

Bakın delirdim..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Sosyal ağlarda paylaş

eu dayım tabi, benimle birlikte birkaç kişiyi de hipnoz ettim wow wow wow die :) onlar da oynayacak.prime time diyen arkadaşlara kendi adıma cevap vereyim, şahsen benim gecem gündüzüm zaten olmuo MMORPG oynarken.Aksine geceleri fırsat biliorum spawn açısından.[signature][hline]There's no sun shining through
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...