Pirvan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 EU.. Ama oyun tr ye gelene kadar beklicem valla shipping ile uraşamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Lind3r0th, 29 Kasım 2004 22:58 tarihinde demiş ki: Ben kesinin ötesinde oldugum için yazmamışsın helal bu arada eno fılan zaten oynuyorlar onların kesınlıgıde kalmadı -,- Nerede oyniicaını hala bilmiorum. Hatta msjını da görmedim pardon..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ahahah ben orda senı kırmak ıcın yazmadım benım bu topicten haberım bile yok gormedım mubarek 12837812 tane bole topıc var yok eu da kım oynıcak yok us de kım oynıcak yok ben korede oynıcam msg ları gorunce istemeden bende körleştim neyse herkes bir yerde oynıcak elbet oyunda görüşürüz. For the Horde............. mauahhaha[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: Pirvan, 30 Kasım 2004 00:28 tarihinde demiş ki: EU.. Ama oyun tr ye gelene kadar beklicem valla shipping ile uraşamam. ugrasacan biraz, blizzard bizi inletecege benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 US: (15) EU: (51) Ama EU'daki guildlerde 36(Alliance)+23(Horde)=59 kişi var. Birilerini yazmayı unuttuk ya da söölemediler..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NetMaster Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 merhaba US de oynamak için www.ebgames.com dan order etmişim ama canceled oldu... şimdide www.amazon.com dan order ettim sanırım bu ulaşır bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 eu[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 us kaç ping bi söleyiverin bana arkadaşlar. önceki mesajların hepsini okumadım cevabı verildiyse kusura bakmayıns. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=100250[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 eu nedenine gelince; *arkadaşlar *avrupa ile saat farkı nın fazla olmaması *ping[signature][hline]Arloth Gregorn Orc/Warlock "You shall burn in flames"... dL|Chavez/Damne[dL]egion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: Dungeon_Master, 30 Kasım 2004 23:16 tarihinde demiş ki: US: (15) EU: (51) Ama EU'daki guildlerde 36(Alliance)+23(Horde)=59 kişi var. Birilerini yazmayı unuttuk ya da söölemediler.. O 23 pasif rakam sırf benim tanıdığım forumdan olmayan arklardan 23 kişi var horde açacak. Biraz erken şu anda. Ayrıca EU döver. [Bu mesaj Pirvan tarafından 07 Aralık 2004 23:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: Arloth, 07 Aralık 2004 23:09 tarihinde demiş ki: eu nedenine gelince; *arkadaşlar *avrupa ile saat farkı nın fazla olmaması *ping bir de bakım için sunucu kapatma saatlerinin ters zamanlara denk gelmesi var.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Xrex ve Bendeniz OmeN de EU yu bekliyoruz bi aksilik olmazsa ilk günden damlıcaz . . .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> www.gametogame.net -> Editor [i][b]WoW Site -> TurkishWoW[i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 sabredip euda oynamayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Bende Eu yu bekliyorum ama dayanamıycam gözüm dönüyo....[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Ellerim titriyo fln sıyırdım sıyırıcam acil oynamam fln lazım yoksa delirip seri katil fln olucam... Baska oyun kesmiyo artık Beta yı gördükten sonra... Bütün MMORPG leri bıraktım... Zaman geçirmek için Trip kafeye gidip Warcraft 3 DDay oynuyorum milletle...Ama artık oda kesmiyo... asfjlksdfagKMLFJKLŞJKŞLfklş Bakın delirdim..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 EU.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Cray aynı sendrom bende de başlıyo hafiften. sonumuz kötü.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bende unutmaya calısıyorumda habire aklıma geliyo fantazi fln kuruyorum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 eu dayım tabi, benimle birlikte birkaç kişiyi de hipnoz ettim wow wow wow die :) onlar da oynayacak.prime time diyen arkadaşlara kendi adıma cevap vereyim, şahsen benim gecem gündüzüm zaten olmuo MMORPG oynarken.Aksine geceleri fırsat biliorum spawn açısından.[signature][hline]There's no sun shining through Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Benim beynim kulağımdan akıyo... Belki oynarım Us de..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 o ne demek ya?[signature][hline]There's no sun shining through Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 eu da oynıycam para anca toplanır birde turkiyeye hangi firma getiriyo avdan halen ses seda cıkmıyo[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Eu yu bekleyin acele etmeyin amerikada cok lag sorunu ve hatıralarınızı paylaşabileceğiniz cok az türk oyuncu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Bende kafayı yiyorum ya off hala in treatment diyor alapagede şu keyler gelse elime , final beta başlasa kız arkımada anlatıcam durumu ,, benden haber bekleme 1 2 hafta ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar