tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 diyetin pek iyi diilmiş. bir sürü ara öğün, gofret kraker falan. nekronun cevapları iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 düzenli seks dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 pipin sarkmasın vücut çok da dert diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 yalniz obez oldum simdi beslenmemi bilincli ayarliyorum diyeniniz var mi o diyetin aynisini yapmistim seneler once sanirim, yagli yuz+ kilodayken bilinc yok irade yok o yuzden giris icin cok uygun (45 kilo vermistim bir senede) fizik bilmeden kuantum mekaniks 404 almak gibi oluyor leangains vsye baslamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 olm kötü mü yapmışım. keşke vermeyeydim lan o zaman :D peki napmam lazım benim şimdi? adam gibi diyetisyen mi yoksa bi "spor hocası"na falan mı gitmek lazım. biri bana boost atsın beyler. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paleo dieti araştır. Ağır kaldırmaya başla. Vücut toparlasın kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Ben de müzdaribim ya sarkma hedelerinden. Mart ayından beri diyetteyim, 140 ile başladım ramazan öncesi 115 idim muhtemelen şu an 112-113 falandırım. (aslında belki daha da almış olabilirim, yediklerime dikkat etsem de uyku düzenim ramazan ayında bozuldu ve bu sebeple yemek düzenim de kaydı. gerçi ne tuzlu ne yağlı ne şekerli bi şey yedim.) Neyse, işte nisan mayıs aylarında günlük yaklaşık bi saat yürüyüş ardından spor salonunda 30-45 dakika fitness yaptım sonra haziran ayında işe başladığım için bıraktım. işte direniş olayları, oralarda koşturmaca falan derken biraz da buralarda spor oldu jlkgfa. şimdi işten çıktım ve oturmaktayım. günlük, dakikası belli olmasa da casual yürüyüşler yapıyorum fakat (sanırım) hızlı kilo verdim ve bunun kötü yanını şimdi görmeye başlıyorum galiba. Sarkmalar baş göstermeye başladı ve açıkcası ne yapacağımı bilmiyorum. BU KONUDA BANA DA YARDIM LAZIM, HALP. Not: boy 1.78 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar