Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benim Vücut Hep Sarkmış

paradoksalkedi

Öne çıkan mesajlar

yalniz obez oldum simdi beslenmemi bilincli ayarliyorum diyeniniz var mi

o diyetin aynisini yapmistim seneler once sanirim, yagli yuz+ kilodayken bilinc yok irade yok o yuzden giris icin cok uygun (45 kilo vermistim bir senede)

fizik bilmeden kuantum mekaniks 404 almak gibi oluyor leangains vsye baslamak
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de müzdaribim ya sarkma hedelerinden. Mart ayından beri diyetteyim, 140 ile başladım ramazan öncesi 115 idim muhtemelen şu an 112-113 falandırım. (aslında belki daha da almış olabilirim, yediklerime dikkat etsem de uyku düzenim ramazan ayında bozuldu ve bu sebeple yemek düzenim de kaydı. gerçi ne tuzlu ne yağlı ne şekerli bi şey yedim.) Neyse, işte nisan mayıs aylarında günlük yaklaşık bi saat yürüyüş ardından spor salonunda 30-45 dakika fitness yaptım sonra haziran ayında işe başladığım için bıraktım. işte direniş olayları, oralarda koşturmaca falan derken biraz da buralarda spor oldu jlkgfa. şimdi işten çıktım ve oturmaktayım. günlük, dakikası belli olmasa da casual yürüyüşler yapıyorum fakat (sanırım) hızlı kilo verdim ve bunun kötü yanını şimdi görmeye başlıyorum galiba. Sarkmalar baş göstermeye başladı ve açıkcası ne yapacağımı bilmiyorum. BU KONUDA BANA DA YARDIM LAZIM, HALP.

Not: boy 1.78
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...