dreamtime Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 arkadaslar çalışmak için bildiiniz iyi temiz stüdyolar varsa tavsiyelerinizi beklerim teşekkürler...
duende Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 bnm bilddim bakırkoyde cangoz ve 911 var fena diil tipi studyo işte bide bikac kere tunelde biyerlere gittim ama yerlerini hatırlamıyorum[signature][hline]-evladım sen daha ona asık degilsin be anlarım onu ben sana asık oldugun zaman solicem ama daha degilsin -tamam annecim (semra hanım ve oglu ata gelinim olurmusun?)
Head Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 aratsanız , SİLME stüdyo bulacaksınız şu forumda[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
obacan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 En iyi studyo bizim suan kullandımız studyo ama millet üşüşmesin bateri fazla hasar almasın diye adını vermiyorum :D onun yerine gene çok iyi olan kullandımız studyoları yazıyım; Değişim (Lay Lay Lom2) Studyosu (Beyolu) JokerStore (Beyolu), ki bence aralarından harbi en iyilerinden biri Studyo La (Beyolu) gene çok kral bi studyo harbiden :) bu üçünü kullanıyoruz genelde hepsi çok kral studyolar baterisi en iyi olan jokerstore , gitarları en iyi olansa değişimdir , kararınız<ı siz verin :)[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki: kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D ------------Blind Guardian--------------
everlasting Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 kadıköyde frekans ve ekol var tavsiye edebileceğim...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 evt ben de frekans diyecektim ama ekol bence iyi değil ya ses kaydı fln kalitesiz oluyor.. frekans kadıköy bahariyenin en yukarısındaki havuz tarafında solda köşede kalan bakkalın sokağından girince az metre ileride[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 ekol eskiden (4 sene kadar önce) süfer elit bir stüdyoyken 2 ay önce gittiğimde alemin en kötü stüdyosu halindeydi. kadıköy reksin karşısındaki sokağın hemen girişinde sağda dinoyu tavsiye ederim. 10 milyona güzel stüdyo. Ek: mümkünse stüdyoların verdiği enstrümanları da yazalım. (davul standart sayaraktan) dino: tek gitar + tek bas ücrete dahil ikinci gitar ve klavye ekstra ücrete tabi (sanırım 1 ya da 2 milyon)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 07 Aralık 2004 01:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Gençken laylaylom da çalardık biz taksim/tünelde. Duruyormu bilmiylorum ama çok güzeldi orası[signature][hline]İnatla Hala Zenciyiz[/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!!
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Kadıköyde Ekol tavsiye ederim.[signature][hline]Emekli N!ndalf WoW / W3 Dont drink and Drive, Smoke and Fly defAultgame - gamerbug postin. greenpeace
Miss_JonJon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 hip hop(kadıköy)[signature][hline]bir avril hayranı...
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 JokerStore (Beyoğlu) Baya iyi biyer[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
obacan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Jokerstore çok iyi ama yeri çok küçük ama en iyi bateri orda var kesinlikle[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki: kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D ------------Blind Guardian--------------
Predator Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 www.turkrock.com Bir kaç ildeki stüdyoları listelemiş adamlar ekipmanları falan yazıyor baya bilgi alırsın ordan.[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Bencede Ekol iyidir hatta baya iyidir kesınlıkle tavsiye ederım en azından gormus geçirmis bı yer[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Apprentice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Karşıda Orion var baya kaliteli aletler kataloğunda okumuştum tama iron cobra tween pedal fln yazıodu bisuru iyi alet daha vardı[signature][hline]Alexi_Septimus, 24 Ekim 2004 18:45 tarihinde demiş ki: Küçük bir japon balığım vardı eskiden, süper c++ kodlardı.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 istanbulda 2 taen gerçekten iyi stüdyo var bence.. ikiside avrupa yakasında birisi Orion diyerkiside yeni açılan Easy Road..[signature][hline]To Live is To Die
Öne çıkan mesajlar