Penth3sileia Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Herkese selam, Oyun içinde artık o kadar aktif olmadığım için 4 charımdan 2 sini satıyorum. Titan charım: Caka Bey Ind./Miner/Research charım Feanor Liadon Şifre isterse: 1923 Gördüğünüz gibi ikiside sağlam charlardır. Caka bey için 30 civarı düşünüyorum. Feanor için daha piyasa araştırması yapmadım ama tekliflere açığım. Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 fake ilke gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penth3sileia Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Fin said: fake ilke gelmiş. Anlayamadım dostum??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 30 dediğine göre isk olarak satıyorsun galiba.. Endüstriyel için öm atarsan sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penth3sileia Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 loop said: 30 dediğine göre isk olarak satıyorsun galiba.. Endüstriyel için öm atarsan sevinirim.. Evet isk ile satıyorum. Piyasasına bakıp mesaj atarım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar