Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forgotten Realms Senaryolarım

Elandoriel

Öne çıkan mesajlar

golge siz eger oyle mutlu isiniz oyle oynamaya devam edin biz sadece gercek anlamda frp'nin ne oldugunu söylemek istedik.Ayrıca rp farklı demisim acılımı role playing Türkçesi rol yapmak sadece fantezi oyunları için soylemedim.Her yazdığım cümle için birde açıklama yapıyorum lütfen biraz daha dikkatli oku golge yanlıs anlama bi iğneleme yapmıyorum sadece acıklama yapıyorum.

Senaryoları buraya yazmaya gelince public yayınlamak istemiyorum :) Ama bikaç tane yeni yazıp koyarım.Diğerlerinde sadece wizards'a gönderirim sanırım.[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir...
http://www.lucasforums.com/images/smilies/LSVADER.gif

-www.hisaroyun.com -
Sosyal ağlarda paylaş

aslında 40'da fazla senayo oldugundan dolayı zaten wizards'a bi kaç tane gonderirim en son yazdığım en uzun ve su ana kadar ki senaryolarım içinde en iyisi olan Fallen Of The Underdark'ı bilgisayara atktarmam lazım yani kağıt üzerine yazmıştım pc'ye geçirmek zamanımı alır sanırım :) aktardıktan sonra hemen buraya koyarım.[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir...

-www.hisaroyun.com -
Sosyal ağlarda paylaş

Wizardsa yolluyorsun ve adamlar begenırse kıtapta bıle cıkıyor questlerın!!Ustune sana t-shırt,bardak,bılımum mınyatur,kıtap olarak gerı donuyor ustune bıde kıtapta adını goruyosun 3 luk fontta...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Elandoriel, 29 Kasım 2004 15:27 tarihinde demiş ki:
golge siz eger oyle mutlu isiniz oyle oynamaya devam edin biz sadece gercek anlamda frp'nin ne oldugunu söylemek istedik.Ayrıca rp farklı demisim acılımı role playing Türkçesi rol yapmak sadece fantezi oyunları için soylemedim.Her yazdığım cümle için birde açıklama yapıyorum lütfen biraz daha dikkatli oku golge yanlıs anlama bi iğneleme yapmıyorum sadece acıklama yapıyorum.

Senaryoları buraya yazmaya gelince public yayınlamak istemiyorum :) Ama bikaç tane yeni yazıp koyarım.Diğerlerinde sadece wizards'a gönderirim sanırım.

anlarım ben öyle yanlış : P
yok ötesi ben de bir konuyu netleştireyim, ben tamamıyla doğaçlama oynatılsın demedim. düşünülsüm ama kağıda dökülmesin dedim. Çünkü aklınızdaki senaryoyu kağıda dökünce, elastik olmuyor artık; en azından benim için. O sebeten ben hikaye kurgusu, karakterleri, + encounter'ları düşünüp hazırlıyorum sadece kağıtta olmuyor.

Bir de o npc isim konusunda çok haklı hangi arkadaş demişse ehe. ben yanımda 10 tane isim taşırdım, onlar sordukça söylerdim.[signature][hline]gimli zamanında demiş ki
Gimli (00:45) :
o zaman rahatla çünkü yaratıcılık kaybedilebilecek bi halt değil
Sosyal ağlarda paylaş

ben ve benim gibi kurgu gücü yüksek olan birçok arkadaş senaryosunu yazıpta ustune istedigi gibi elastiklestirip kısaltıyor bu dm'in hayal ve kurgu gücü ile alakalı.[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir...

-www.hisaroyun.com -Site Moderator

[Bu mesaj Elandoriel tarafından 30 Kasım 2004 12:40 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Elandoriel tarafından 30 Kasım 2004 12:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lol ben senin yazdıgın seylere cevap verdim sadece.Artık bu konuyu bırakalım iyice forumun konusundan uzaklaştık ve konu dısındaki yazılara cevap vermicem.[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir...

-www.hisaroyun.com -
Sosyal ağlarda paylaş

yanlız öyle küt diye olmuyor tamamen belli formaliteleri olan bir olay bu:

sen hikayeyi başını, sonunu, olayların gelişimini vb ayrıntılı şekilde anlatan bir sayfalar topluluğunu bir zarfa koyacaksın yollayacaksın adamlara. e-mail yada başka şekillerde kabul etmiyorlar. eğer zarfa koyup yollamaz isen anca teşekkür edip bardak vb gönderirler başka bişi olmaz :)

cvp vermeleri 3-4 ay gibi bir zaman sürüyormuş, çünkü senin gibi yollayan onlarca kişi var.

senin hikayen çok iyi olabilir ama adamların fr için geliştirdikleri olaylarla uyuşmuyor ise gene kabul edilmiyor :)

seçilirse sen uçağa atlıyorsun gidiyorsun wizards'a, anlaşma falan yapıyorlar kitap basım hakkı için ama onlar yazmıyor tabiki sen yazıyorsun kitapları (o kadar kolay değil para kazanmak :)) artık 3 leme 5 leme ne olacaksa. buda en az 2-3 yıllık bir süreç demek.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

ooo kitapta yazarızda inglizce olmaz işte ben yaziyim onlar cevirsin ehehe :P yada hiç kitap yazmasamsadece senaryoyu versem baska bir yazar yazıyormu(bende sanki olacakmış gibi soledim :) )[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir...

-www.hisaroyun.com -
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...