Elandoriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Forgotten Realms Başlığını yanlış yazmışım kusura bakmayın elim kaymış :) elimde 40'dan fazla kendi yazdığım fr senaryosu var tabi bunların hepsini arkadaslarla oynadık işte sorun burda oynadıktan sonra oyle biyerde duruyolar ben bunları ne şekilde geri hayata dondururum wizards'a fln senaryo gonderme olayı varmı?(fazla abarttım heralde :P)en son Fallen Of The Underdark diye bi senaryo yazdım ve su ana kadar yazdığım en uzun senaryo 25 sayfa sadece ana olayları yazdım maceranı hepsi deil bple bunları nwn vaulta fln gondersem ya ne biliyim bi sekilde hayata gecirmek istiyorum.[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... http://www.lucasforums.com/images/smilies/LSVADER.gif -www.hisaroyun.com - [Bu mesaj Elandoriel tarafından 28 Kasım 2004 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 gonderebiliyosun wizards'a[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ben senerynun önceden yazılmasına karşıyım esneklik kaybolabiliyor oysa ki kağıda döküp onu somutlaştırmaktansa aklında neler olacagıın kurgusu tasımak hem daha hızlı hem daha akışkan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 benim yaptığımda zaten o sadece kağıdfa ben olması gereken şeyleri senaryonun akışını yazıyorum mesela yolda giderken kamp kurdular fln gibi seyleri yazmırum yazdığım seyler mesela neverwinter'a gidecekler karşılarını bilmemne ismide biri cıkacak suraya girecekler gibi seyler.Senin dediğin gibi olursa oyuncuların dm'in aklındaki yaptırtmıyor bazen kontrolu kaybediyorsun onuda denedim.[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... http://www.lucasforums.com/images/smilies/LSVADER.gif -www.hisaroyun.com - [Bu mesaj Elandoriel tarafından 28 Kasım 2004 17:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 peki wizards'a gonderince beyenilirse karsılıgında bir sey alıyormusun? ya da o senaryoyu oyunda kitaplarda fln mı kullanıyorlar?[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... http://www.lucasforums.com/images/smilies/LSVADER.gif -www.hisaroyun.com - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 cok begenirlerse olabilir pekala. ama yoksa sitelerinden public yayinlaniyor.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ya elan rahat olmak lazım bırak cıksınlar kontrolden o kadar önemli degil ki o[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 tabikide herkesin oyun tarzı farklıdır ama dm oyun kontrolunu kaybettikten sonra zaten oyuncularda sıkılmaya başlıyorlar tabi senin oyunun diablo tarzı sadece item'a ve exp kazanmak amaçlı ise bişey diyemem.[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... http://www.lucasforums.com/images/smilies/LSVADER.gif -www.hisaroyun.com - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Elandoriel, 28 Kasım 2004 18:06 tarihinde demiş ki: tabi senin oyunun diablo tarzı sadece item'a ve exp kazanmak amaçlı ise bişey diyemem. ah güzel kardeşim nasıl bu yargıya vardın keşfedemedim ama yazarken benim amacım seni iğnelemek değildi senin ki de öyle değildir umarım. ama ben sistemsiz ve zarsız oynattığımdan kötü bir tahmin olmuş bu :). Küçükene, miladi takvimimiz 2001 derken; bir oyun oynatıyordum. velhasıl saf black light ortam, arka fon dracula...İçinde bir tutam ravenloft olan dragonlance'deyiz. tam ölmüş olduğunun bilince olmayan ölülerle karolaj yapılmış bir ormanda iken, bir oyuncum "ay"a bakıyorum dedi. Benim hoşuma gitti bu ve seansın ilerleyen dakikalarında "ay" ı (ben lance i manipüle etmiştim tek ay vardı) bir nevi ayaksesi olarak kullandım. Mesela grubun başına pek tadı hoş olan olaylar gelmeden önce, bir başka parlıyordu ay. falan filan... yani illa sabitlememek gerek demeye çalıştım sadece, sen items demişsin experience demişsin, sulandırmışsın çorbamızı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ben kimseyi iğneleyecek bi laf soylemedim ki genellikle sistemsiz oynanan oyunlar diablo tarzıdır demek istedim ilk basta yazdığım cümleye dikkat edersen herkesin oyun sistemi farklı olur demisim.[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... http://www.lucasforums.com/images/smilies/LSVADER.gif -www.hisaroyun.com - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 sen sistemsiz derken benim anladığım başka bir şeyi ifade ediyorsun o zaman ? sistemsiz ise nasıl experience olsun ki ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 sistem demek bazı konulmus yada senin koydugun kurallardır.senin olusturdugun sistem sadece exp kazandırıyorsa o da bi sistemdir yani Yani kısaca herkesin zevki farklıdır.Bende Dm'liğe ilk başladığım zamanlar sadece zarlarım vardı.kural feat skill attack bonus... gibi seylerden hiç haberim yoktu bi zaman sonra istemeden bi bakıyosun diğer oyunda skill kullanmayı oğrenmişin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 hmmn ben hiç zar skill ya da feat denen abuk sabuk seyler kullanmam kimse "seviye atlamaz" ya da gelişmez herkes sadece rol yapar...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ozaman frp diil orta oyunu oluyo...[signature][hline]THAT IS NOT DEAD WHICH CAN ETERNAL LIE, AND WITH STRANGE EONS EVEN DEATH MAY DIE. -An unknown prime author. Proving that not all of them are clueless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Grudge, 28 Kasım 2004 21:49 tarihinde demiş ki: ozaman frp diil orta oyunu oluyo... aynen oyle.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Ben de öyle başlamıştım frpye.Orta dünya'da bu şekilde bir oyunla.Kural falan hatırlamıyorum var mıydı ama zar ve karakter sheet vardı.Üzerine bi şeyler çiziktirmişlerdi işte.Level falan olayı vardı ama.Hiç kural olmazsa ve karakterler gelişmezse herşey dm'in insafına ve oynatma beceresine kalıyor ve bu da plpayerlar için iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Zaten diğer arkadaşların dediği gibi ona frp denmiyor sadece rp yapmakla olmuo zar olmadan nasıl birine kılıçla vurayosun sanrım sole oluyor: Player:orc'a attack yapıyorum Dm:Tmm vur Player:Vurdum Dm:Hmm Player:Kac vurdum Dm:Öldü Player:İyi Bu oyun hep taraflı olur dm istediğini oyunu kazandırı bir heyecan olmaz playerların olme gibi bi derdi olmadığı için zor durumda kalmazlar.Benim oyunumda zor durumda kaldıkların zar atarken elleri terliyor tutturduktan sonrada adam sevinçten bağırıyor işte savaş ruhu sadece rol hersey deildir.[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... http://www.lucasforums.com/images/smilies/LSVADER.gif -www.hisaroyun.com - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Üdtteki gibi oyunu adam zaten bir kere oynar daha sonra oynamaz.Bu tip oyun oynamadığınız için belki de nasıl olabileceğini tam anlayamadınız.Zar atılıyor,damage veriliyor falan filan.Aynı normal bizim oynadığımız gibi ama orda Lonswordla vurdum damage'm 1d8+2 gibi hesap yok.Her şey DM'e bağlı.Yaralar,parçalar, böler,çarpar oyunu götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 . [Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 28 Kasım 2004 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Grudge, 28 Kasım 2004 21:49 tarihinde demiş ki: ozaman frp diil orta oyunu oluyo... ehe negzel işte hem kültürümüzde var. :)) Diğer arkadaşlara hitaben: isteyince oluyor efendim isteyince oluyor.[signature][hline] [Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 28 Kasım 2004 22:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Elandoriel, 28 Kasım 2004 22:33 tarihinde demiş ki: frp denmiyor sadece rp yapmakla olmuo zar olmadan nasıl birine kılıçla vurayosun frp = fantasy role playing rp = role playing kavramları karıştırmışsın biraz... şöyle oluyor: canlıca tüm hamleler söyleniyor...Yukarıdan şu sekilde kılıcımı sallıyorum, o da kalkanıyor bloke ediyor ve kasıklarına bir tekme atıyor, elin titresimden hissini kaybediyor falan filan... kitapalrda ki savaş sahneleri gibi yani : ) bu arada tartışmıyorduk ne hale geldik : )[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Grudge, 28 Kasım 2004 21:49 tarihinde demiş ki: ozaman frp diil orta oyunu oluyo... +1 Birde sinirlendiğim konu biz hayalgucumuz geniş yazmadan da doğaçlama oynatırız.Oldu pasham ondan sonra npc ismi sorduğunda yer ismi sorduğunda tıkan kal öyle dm i ters asarım ben bilmem anlatabildim mi? Birde bu doğaçlamaya açıklama olarak frp özgürdür demekte yanlış Sn Grudge ın dediği gibi orta oyunu olmaktan öte gitmiyor ozaman! Saygılarımla SOul..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 yaz buraya biz oynayalım senaryoları arkadaşlarla biz de senaryo arıyoduk iyi olur[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Soulbringer, 29 Kasım 2004 11:16 tarihinde demiş ki: ...Birde sinirlendiğim konu biz hayalgucumuz geniş yazmadan da doğaçlama oynatırız.Oldu pasham ondan sonra npc ismi sorduğunda yer ismi sorduğunda tıkan kal öyle dm i ters asarım ben bilmem anlatabildim mi?.. çok üstüne gitmişsiniz gölge'nin. kendi adıma en zevk aldığım oyunlar sadece 10'luk zarla oynadığım (ve daha sonra oynattığım) oyunlardı. npc ismi bulmakta ya da hikaye üretmektede hiç tıkanmamıştım (ki bir oyunum hariç senaryoyu hiç önceden kağıda dökmemiştim). yani ilk başta elan'ın dediğine gelmek istiyorum, her dm'in oynatma tarzı farklıdır. orta oyununa gelince, zar vs. vs. kullanmassanız katılabilirim ama sadece kuralları basitleştirmişseniz, o oyun hala frp olarak kalır.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 konuyuda saptırdık ama yine de senaryolarından birisini burada görmek isterim en azından elandoriel :)[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar