diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 komple bütün videoyu izlemenizi tavsiye ederim. video harika ama benim asıl değinmek istediğim nokta 4:11 de başlayıp 4:42 de biten atak. adam metronumu salise kaçırmadan tekrar parçaya geri dönüyor. zaten şu yorum hislerime tercüman olmuş said: drumsbeatforme 1 yıl önce götüme metronom soksalar 4:42 'yi yakalayamazdım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 iyi davulcuymuş sahurda gelsin 20 kağıt atayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Davulcuyla zurnacıya kız vermezler buralarda boşuna kasmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 pazar malı adidas a verdim şukuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 mehmet rastgeldi 1 year ago arifin mençıstra attıgı golü aryrdum volkanın davulculara attrdgı vıdeoya gelmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar