Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 So, in talking to my wife about which ranged weapon is more thiefly, we decided I should train crossbow. WOW Forumlarından bir alıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 evliliği bilmem de herhangi bir ilişkide, erkek wow oynar kız oynamazsa potansiyel ayrılık demektir. :p [Bu mesaj Mirage tarafından 07 Aralık 2004 23:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 hehe[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 hahaha yardildim abi :) harbiden koltuktan dusuyodum gece gece :) diyalog çok komikti :) :) :)[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 eşinize yıl dönümünüzde WoW alın, birlikte uçsuz bucaksız bir fantazi dünyasına adım atın ! sonra yedirsin o WoW kutusunu size lol..[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 cok oynuyor yabancilar kari-koca.. Blizzard forumlarinda bir suru "...me and my wife dueling, which classes..." vs. tarzi seyler yaziyor.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 biz baya bi bilgisayar oynarız kız arkadaşımla. mmo olarak da bi süre olympos uo'da takılmıştık beraber bi de kısa süre daoc oynadık beraber gene. o firbolg bi savaşçı olmuştu, ben mini mini bi thief. sırf mızrağının ucunun boyu benim kadardı ne gülmüştük hehe. sonra zaman felan ayarlayamadık kaldı öyle ama bu sefer kararlıyız wow eu'ya 2 kişi geliyoruz. hatta ben hala kararsızım ama o nightelf hunter olmaya karar verdi bile ne diim artık :)[signature][hline]Ankara Paintball [Bu mesaj OguzAmca tarafından 08 Aralık 2004 00:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorvald Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: Elufulec, 07 Aralık 2004 23:25 tarihinde demiş ki: cok oynuyor yabancilar kari-koca.. Blizzard forumlarinda bir suru "...me and my wife dueling, which classes..." vs. tarzi seyler yaziyor. Evet çok oynuyor ya da oynayamıyor :) Mesela lineage2 de bizim clanmaster karım beni boşayacak diye clandan ayrılıp oyunu bırakınca koskoca clan çorap söküğü gibi dağıldı. Yabancıları geçtim de ben ne yapacağım? Mayıs başında nikahım var...Bir an önce çıksa da EU bari birazcık rahat rahat oynasam...yoksa gerisi hüsran gibi :)[signature][hline]WoW Guild HALL [Bu mesaj Thorvald tarafından 08 Aralık 2004 00:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Uo dan bıle bır kac cıft bılırım izmirden[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 HEhehe abi iyice koptum ben burda :) hahaha Yeter abi ölücem gülmekten :) :)[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 OguzAmca şanslı adamsın be her hatunkişi oynamıyor, yapışıyor koluna başlıyor dır dır dır sonra kendini alışveriş merkezinde vitrinlere bakarken buluyorsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Evde eger internete bagli 2 bilgisayar yoksa yapilabilecek en buyuk hata bu olur her halde :) Esimin UO- Greatlakes'te saatlerce player shoplari gezip alis veris yaptigini hatirlarim, SWG de barda ne isin var o dansci ile mi konusuyorsun demeside cabasi :(. Stress test te de wowo a bakip "aa ne kadar guzel renkler" demesi icime bir korku dusurmedi degil!!! Tavsiye ya 2 pc yi alın veya hanımları uzak tutun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 haha, ah şu kadınlar her yerde aynı ;)[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Sen hazırlan batu senin PC'nin fişi çok çekilecek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Yaklaşık bi kaç ay önce City of Heroes isimi MMORPG de karşılaşmıştık ilginç bi durumla..8 kişilik bir party olarak TF(Task Force) yapıyoduk... Kadın birden oyunun ortasında Allah yemek yandı 10 dk away diyip afk ya almıştı...Ama 1 dakka bile gecmeden yine haraket etmisti we herseyin icine edip 10 kere ölmüştü..Sonra yine duraksadı.. Sonrada Kadın az önce oynayan salak oğlumdu kusura bakmayın odasına kapadım demişti yarılmıştım ben.. Yaklaşık 20 dakka sonrada kocam işten döndü çıkmam lazım o kendi charıyla giricekmiş diyip çıkmıştı.. =) Diyer yandan yıllar önce tam hatırlamiyorum Vestel Uo serverında 26 yaşında bi karım wardı..Kadında telefon numaram wardı farklı şehirlerdeydik..1 gün bi adam arayıp ben nişanlısıyım lütfen ayrılırmısınız deli olucam diye benle konuşma yapmıştı oda ayrı bi komikti... Şu anki kız arkadaşımda Diablo 2 yi benden 100 kat iyi oynuyo =P[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Aslında normal olanı bu... Bizde kız arkadaşımla otururken arkadaşım geldiğinde bilgisayar hakkında birşey konuşuyoruz , direk surat yapıyor küsüyor...[signature][hline]İki Krekır ve Hekır Plan Kurarlar: -Mahoo ! Gel Nasayı heckhliyekh -La salla Uo oyniaghk [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 _Dalamar_ benim kız arkımda kızıyo arkadaşlarımla muhabbet etmeme bazen =) Kendi oynamadığı oyun olunca kızıyo kerata =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Bazen hayalinizdeki kızı buluyosunuz... Mesala şu andki kız arkım bana WoW Us aldı yılbaşı için... Şimdi ben bu kızla ewlenmezmiyim? Gerçi yılbaşından önce vermiyo hiçbirşekilde ama napalım =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bir hunter bir mage şeklinde geliyoruz biz de 1 haftaya[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bizden sakının =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 open betada elfle oynarken gelip izliyodu arada, simdi US de orc oynuyorum geldi 1 bakti 1 dahada gelmiyo ehe :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 benim ark var uo oynuyo sevgiliyisle simdiden evlendiler uoda :D bunlar birine armor satarken komedi oluyodu bizimki mecbur kıza bırakıyodu kız satıyodu yoksa ayrılrım diyodu :D[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: tom, 08 Aralık 2004 10:19 tarihinde demiş ki: Sen hazırlan batu senin PC'nin fişi çok çekilecek gibi batu kim burada çok önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: DiaBLeSSe, 08 Aralık 2004 16:25 tarihinde demiş ki: bizden sakının =oP said: Wendigo, 08 Aralık 2004 16:22 tarihinde demiş ki: bir hunter bir mage şeklinde geliyoruz biz de 1 haftaya eu alliance'a geliyosunuz di mi? diab'a yakışmaz öyle zok zok diye gezen orc'lar koca tauren'ler falan ;)[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bakalım... sanırım us başlayıp eu ya gececez. sabırsızız cok. ama hersekilde 1 hafta var minumum. şu sıralar azcık yoğunuz. alliance kesin ama herşekilde ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar