BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 vergi ödemek için sayfayı açtım gene bi sürü ceza proclamış. muhtarlığı aradım bizde ceza yok diyor. niye ceza yediğim bile belli değil. bunların detayını nasıl öğrenebilirim belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Vergi borcu olarak gözüken ve ne olduğunu bilmediğim iki tane trafik cezası için Ümraniye vergi dairesi müdürlüğüne gitmiştim. Trafik cezaları bölümünde ödememiz gereken cezanın detayını veriyorlar ve hemen orada bulunan vezneye ödeme yapılabiliyor. Ümraniye'ye kadar gitmemin sebebiyse, bostancı oto sanayide bulunan vergi dairesinin, biz detay veremiyoruz ancak müdürlük verir demesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 hmmm o zaman bölge trafik yerine motorlu taşıtlara gidiyim hemen yakacıkta var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar