janis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Tarihe bakmadım ilk mesajın.Bende diyorum ne lvl 60 ı :// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Rikkie said: Abi bugün geleneksel topic hortlatma günü falan mı :p valla öyle olmus tirstim konuyu okuyunca gecen zaten rüyamda gelecekteydim uyandigimda korkudan altima ediyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Bogachan said: Ama 4 yıl olmuş dile kolay hero class konuşuluyomuş o zamanda daha anca geliyo güzel olmuş bence up lanması konuyla alakasız degil en azından :) bencede medyum bi arkadaşı uplamış, sorun yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Gereksiz olmus biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Ballad ben 2002 de bi konu açtım onuda aplasana bi uzaklaştırsınlar sonra seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar