elladan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 nette biraz araştırma yaptım, hero class var diyolar, yok diyolar. ayrinti olmasa da birşeyler bilen var mı? bir soru daha sorucam; beta da oynıyan arkadaşlar 20 levela kolay gelindiğini söylüyor. çok mu kolay? (birden zorlaşıyo mu acaba?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Betadada oynadiysan ve questleri ogrendiysen 1 gunde çok rahat level 20 olursun.Millet 1 haftada level 60 oluyo :) Hero class suanda yok diye biliyorum ama ilerde olucak.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 1 hafta lvl 60 mı?! oyundan soğdum!!! abi çok kolay olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 bliz ilerde expansion cikaricak. onunla beraber evlerin ve hero'larin gelmesi bekleniyo arkadasin abarttigi kadar kolay degil merak etme. questleri bilirsen tabii ki cabuk lvlup olursun... nereye gidecegini bilirsin, bi yere bi defa gidip her quest i halledersin... ama soyle bi olay var ki blizzard yeni quest'ler ekliyo. bu nedenle insanlarin bilmedikleri cikiyo arada. guzel oluyo ki asil eelenceli olanlar onlar :D [Bu mesaj riglous tarafından 06 Aralık 2004 21:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Ama çok az kisi becerebildi 1 haftada level 60 olmayi :) Merak etme burda kesinlikle kimseler 1 haftayi birak belki 1 ayda bile level 60 olamiyicak kassa bile.Bunu becerebilmen için en asagi butun betalari oynamis olman lazim bi kere.Questleri adin gibi bilmen gerek.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 ohh.. tırstım bir an. ama eğer hero class varsa ve 3 ayda 60 olabilceksek, kasmadan, bi okadar da hero kassak, off! seneye her yerde Demon Hunterlar gezecek, sevinsem mi üzülsem mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Abartmisiniz biraz 1 haftayi, ilk 60 2. haftanin sonunda cikti. Ben top20 icerisindeydim ilk 2 hafta, su siralar kasmayi biraktim sinavlar dolayisiyla.[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired] Soidia - Saint - 205 [Retired] Chrysaor - The Man - 200 [Retired] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 benden bahsediyosun herhalde demon hunter diyerek :)[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 arkadasim oyun mu oynayacaksin karakter mi kasacaksin... bu uo'dan kalan bi sorun. Oyun oynamak icin var. anliyorum kasmak da eelenceli geliyo ama amac oyunu oynamak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 chrysor ılk 60 7.gün sonunda cıkmıstı hatta biraz guildlerin forumlarda filanda gezersenız görürsünüz bu arada tabiki amac eglenmek ama charını belli yere getırıp birşeyler yapınca insan mutlu oluyor bu charı bellı yere getırmek ıcınde biraz kasmak lazım yanı kasma ne anlamda kullanılıyor bilmiyorum ama durmadan quest yapıcan yanı buda kasma değil oyunun bir yapısı ha ama adam cıkar hiç uyumadan 24 saat oynarsa buna birşey diyemem kasmanında ötesine geçiyor çünkü[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 06 Aralık 2004 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 WoW release: 23 November Ilk 60: Xenif (Stormreaver) 3 December[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired] Soidia - Saint - 205 [Retired] Chrysaor - The Man - 200 [Retired] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 tamam o adamda alla alla o zaman adamlar yanlıos yazmıs foruma hatta 7 gün 6 saatte oldu demıslerdı[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HardMann Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Evt 7 gün 6 saat doğrudur ama bu ham zaman (cümleye bak =) yani kısaca 174 saat eder.Yani günde 2 saat oynayanlardansan bu seni 87 gün ider lvl 60 olman için ki bu sürede lvl 60 çok zor olursun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Yazin lineage2 oynarken günde 16-20 saat arasi oynadigimi hatirliyorum.Hatta yemek olsun baska bisi olsun herseyi pc basinda oynayarak yapiyodum baya bi kaptirmistim.Ama WoW u bu kadar fazla oynuyamiyicam okul yuzunden...Hatta bizim bi klan lideri vardi adam 3 gun hiç uyumadan oynadi.Dediklerim cidden gerçek ben gunde 16-20 saat oynuyodum ve ne zaman girsem adam hala online di ve diger klan arkadaslarim da soyluyodu zaten :) 3 gun hiç uyumadan ne demek abi bu?oha ya...Ben bile 4-5 saat olsun uyuyodum :)[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 ehe ikinizinde pek normal olduğu söylenemez bu durumda adam sadece senden biraz daha manyakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 sahsen bence normal,sonucta 3 hafta kascagim levelin oturup 3 gunde kastim,3-4 saat uyku 20 saat leveling.3 haftayi car cur etcegime 1 hafta sonumu evde gecirdim.lineagede ben 2 gun uyumamistim 2nd class change questinde.[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta) Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta) Mae 3x Elven Hunter(Warsong-US version) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ben karakter kassam, oyundan aldığım zevk cidden azalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 1 haftada lvl 60 diye birşey yok... US orjinalin 2. haftasında maksimum oyuncu 58 lvldı[signature][hline]İnatla Hala Zenciyiz[/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 vala benim ilk ay hedefim lvl 35, daha yükseğine kasmam, ki ilk 23 lvl ın questlerini, çıkan itemları vb biliyorum ezbere. ne gerek var öyle çok kasmaya, zevkini çıkara çıkara oynıcam nasısa ben bu oyunu en az 2-3 sene. zaten uk CE siparişime de cvp geldi sonunda, 101 eu ya gelio kargo felan toplamda ama siparişi verdim sonunda oh be :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Norak nerden siparişi verdin aceb?[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 2 dk da 2 kişi sordu, komisyon isticem siteden :p http://www.spiele-ab-18.de/ mirage sağolsun :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 norak bende ordan sipariş verdim de siparişten sonra gelen salak mailden başka bi cevap gelmedi bana. onda da biz size ayırdık oyun çıkmadan 10 gün önce parayı yatırmanız için hatırlatıcaz gibi bişey yazıyodu. veya şimdi de yatırab ilirsiniz diyodu. aynı mailden mi söz ediyoruz acaba?[signature][hline]EU Closed Beta NE Druid : Solas Human Warlock : Drago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 taam işte orda diyor zaten, mesela ben havale yi seçmiştim bana hsp şeysini yollamış adamlar o mailda bana, parayı yatırıcam o hesaba. onlarda oyun çıkmadan 2 gün önce yollıcaklar bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ya nasil 1 haftada 60 oluyorlar ya.. hic inandirici gelmiyor bana.. 1 hafta boyunca hic uyumamis mi bu adamlar??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: Dreamfury, 06 Aralık 2004 21:54 tarihinde demiş ki: sahsen bence normal,sonucta 3 hafta kascagim levelin oturup 3 gunde kastim,3-4 saat uyku 20 saat leveling.3 haftayi car cur etcegime 1 hafta sonumu evde gecirdim.lineagede ben 2 gun uyumamistim 2nd class change questinde. işte herkesin tutumu ve zevki ayrı. kimi böyle level kasmadan geçirilen vakti zaman çar çur etmek olarak görüyor. kimi de benim gibi gezip eğlenip yavaş yavaş level atlamayı seviyor. normal şey bunlar. kimi kasıp 1-2 haftada level 60 olmaktan zevk alır. kimi de yapanları anormal olarak görür.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar