Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 insanlar içten davranışlara bile gıcık olursa kötü. Ben ortada kesin bir yargıya varılacak bir durum göremiyorum.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 buraya sürekli takılanlar aktif olarak forumda olanlar bu aileye dahildir bence. siz bu forumdaki yöneticilerden birinin hiç tanımadığı bi üyenin sağlık durumunun kötüleşmesiyle ilgili bi haber alıp, bu üye hakkında "acil şifalar diliyoruz" başlıklı bi konu açtğını gördünüz mü?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 o yapmadı ozaman bende yapmıyayım. Osman gecen gun bana cok yasa dememıştı bende ozaman demıcem ona.. Bu içten gelen bi davranıs arkadasım;yapılması zorunlu veya gereklı olan bişi değil..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: -MrBomb-, 08 Aralık 2004 22:43 tarihinde demiş ki: beefsteak denen arkadaş karakedi yi acaba ne kadar zamandır tanıyo? ne kadar muhabbeti war? kendisinin sağlık durumu hakkında endişe edicek kadar mı? bu kadar yakın olsaydı 5dk lık bi telefon görüşmesiyle durumunu soramaz mıydı? Yani diyosun ki "insanlık zaten öldü bu insan da kim ola?"[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 kötü bir niyet aramaya hiç ama hiç gerek yok yalnış bişey varsa oda ilk topicten devam etmek yerine bu topici açmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Ehue hadi ordan ya... karakediye geçmiş olsun, gerisinin ko götüne[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: -MrBomb-, 08 Aralık 2004 22:43 tarihinde demiş ki: yani tamam paticiğin eski üyelerinden olan, weya bu kişilerle sıkı muhabbeti olan kişiler böle muhabbet açsalar bişe demem de bu durum pek öyle görünmüyo ilk msjdan anlaşıldığı kadarıyla eğer karakedi foruma "hastayım" diye bir konu açıyorsa, bunu herkese duyuruyorsa, foruma üye herhangi bir üyenin de "geçmiş olsun" konusu açmaya hakkı vardır. eğer karakedi "benle sık muhabbeti olanlar böyle bir konu açsın" diyorduysa bu konuyu özel forumlara açacak ya da özel olarak ilgilendiği insanlara özel mesaj atacaktı. ki karakedinin "aman benim için konu açılmasın. hele tanımayanlar hiç açmasın. ben elitim ulen" gibi bir düşünceye sahip olacağını düşünmüyorum. bu sadece sizin hüsn-ü kuruntunuz gibi..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: PhalanX, 08 Aralık 2004 23:46 tarihinde demiş ki: Umarım bişey olmaz da kızarkadaşlarıma askıntı olur yine hehe allahın sopası yokki :) işte böyle askıntı olunca şişmeye başladı iyileşsinde dalga geçelim bol bol eheh[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Bonecrusher, 13 Mayıs 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Ekşi sözlük beni arasına almadıysa, kendi kayıbıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 olay anın şok görüntüleri mevcuttur efendim beerport taraflarından ;)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ah acikcasi olayin tartisma boyutuna donup de maksadini asmis olmasi gercekten beni hayrete dusundu..oncelikle bu forumlarda aktif olarak msg yazmasam da hemen hemen ilk acildigi zamanlardan beri pasif okuyucu olarak bulunurum bir sekilde daha once actigim hesabin detaylarini hatirlayamadigim icin yeni bir acc alip yazmaya basladim..tabiri caizse patinin sessiz cogunlugundan birisiyim..karakedi disinda baska arkadaslara da ozel msg sistemi yoluyla ulasip gecmis olsun dileklerimi ilettigim yakin zamandaki uzucu olaylarda acilarini paylasmaya calistigim olmustur ..ve hatta olacaktir bunun icin de herhangi bir beis yada tereddut yasamamaktayim zordur bilirim..bayagi bir suredir insanlarin yazdiklari msglardan yada eski elemanlarin bir kismiyla nbl uo serv den kaynaklanan temaslarim war ismen hatirlanmasamda oyuncularin bayagi bir kismina bisiler satmisimdir burayi kesfdisim de uo sayesinde olmustur.. kedi olayina donersek esasen bu durum bildirimini ozel msg ile de yapabilirdim ama kendileri msg inda internete girmesinin mumkun olmayacagini belirtmisti o sebebten genel konuya tasidim..arti su an itibariyle onemli denebilecek bu konunun baslik itibariyle gorunmeyecek hatta saykideger uyelerin dikkatini cekmeyecek bir siralamaya da dustugunu farkettim hatta bu msg ile haberi olmayan bir kac arkadasin da bilgilendigini gormek bana yetti .. sayki sevki ve mumkunse hala amacindan sapmasin hastalik dediginiz seyin ne kadar hizla ilerleyebilecegini hayal bile edemezsiniz bir kac gun icerisinde ellerinizin sisip agrimasi ne demek bir hayal edin arzu ederseniz ve siz o durumdayken basinizda bir suru beyaz gomleklinin kosusturdugunu ..ben o durumda maddi manevi destek isterdim..acikcasi pati ailesi olarak bu gunlerde birseyler yapilmayacaksa ne zaman yapilacak?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar