monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 merhaba, mac mini aldım bugün yarın gelir içinden sadece hdmi to dvi çıkıyormuş. ben bunun üstüne bi de dvi to vga bağlasam işimi görür değil mi ? herhangi bir performans kaybı sorun ıvır zıvır yaratır mı ? kolay gelsin, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 hdmi ve dvi yüksek kalite. küçük bir redüksiyonla vga olur. tabi vga kalitesine düşer yayın. sonuçta taktığı monitörün hdmi i varsa hdmi, dvi ise dvi , vga ise vga kullanacaksın. biraz senin keyfinin dışında zaten konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 konu varken bende yazayım. vga/dvi'yi tüplü televizyona bağlamanın yolu var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 dediğim gibi olmuyormuş sanırım. mini displayport to vga diyte bi alet satıyo apple 100 kağıda ondan alıyomuşuz mac miniyi vgaya bağlamajk için. ben de böyle yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 ben yıllar önce bir aparat almıştım 50 tl felan vga ve sesi ona takıp skart'a herhalde takıyoduk. çünkü çözünürlük sorunu falan oluyor tüplü tv'nin. öylece bağlayamıyorsun. sen ses ve görüntüyü aparata yolluyon o palm b falan yayın yapıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 monoscope said: dediğim gibi olmuyormuş sanırım. mini displayport to vga diyte bi alet satıyo apple 100 kağıda ondan alıyomuşuz mac miniyi vgaya bağlamajk için. ben de böyle yaptım.dvi'i vga a ya çeviren aparat 5 tl anca vardır. kıyaslarsan performans farkı olacağını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 vga-scart olayını neredelerden bulabilirim, vatanda falan var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 dvi-vga olayı çok çetrefilli. dvi'in 6 tane falan çeşidi var, mesela ekran kartının çıkışı dvi-d ise gereken çevirici 180 dolara falan bulunuyor dijital - analog çevirisi yapmak gerektiğğii için, yok dvi'ın hem analog hem dijital çıkış veren türündense 2 liralık sikko çeviriciler de işe yarıyor falan. daha yeni elimde patladı bi adaptör oradan biliyorum. çok saçma bi standart gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar