Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 2 tane profiterol yiyince bir şey olmuyor, her akşam yemeğinde yerim ben. Diettesin diye sıkılıyorsan 1 tane yeseydin? Ya da light kazandibi felan alsaydın, "dietteyim" şekli asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 o kadar çok yedim çünkü normalde hiç tatlı yemem, eğer bir gaz ile yersem genelde bokunu çıkartırım. başka bişi kalmamıştı sadece profiterol vardı olsaydı onlarıda yiyecektim :). kız her sabah kahvaltıdan önce tatlı yiyor onu yiyememiş dün ondan öğlen hadi yiyelim diye gelmiş. bundan sonra böyle bir teklif ile karşılaştığımda ölü numarası yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Wolas said: kız her sabah kahvaltıdan önce tatlı yiyor sen bosver bu kizi. kendine yazik etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar