Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Valla ben de bekarım benden 45% kesiyolar. Ama brüt maaş belli bir seviyenin altındaysa daha az kesiyolar. O yüzden 0,6 kuralı 36k için doğrudur herhalde. 1700-1800 arası bir şey olur aylık net maaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 sen çok kazanıon dmek veya kiliseye sokmuşlar seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 bence paraya pula bakma beyin göçü koy gitsin burda umut yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Dun sabah yaptik gorusmeyi. İyi gecti gibi geldi bana ama teknik birsey yoktu, klasik HR sorulari geldi. Biraz firmadan falan bahsettiler. Eger bu gorusmeden olumlu sonuc cikarsa skype ile teknik bir gorusme daha olacakmis. 1 2 haftaya vereceklermis haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 hangi firmaymıs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Skype'tan videolu mu yapıyosunuz görüşmeyi? Boxer + takım elbise üstü yapcan mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Valla bilmiyorum videolu mu olacak ama her ihtimale karsi altima pantolon giymeyi planliyorum valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Yok la videolu olmaz asdf. Google telle arayip google docstan yazdiriyo mesela ilk turda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 GEd said: hangi firmaymıs? DB Systel imis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Bugun cevap geldi, olumsuz. Profesyonel odagim sirketin aradigi pozisyonlara uymuyormus, ne demekse artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 saglik olsun, onumuzdeki gorusmelere bakicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 SpiderS_DangeR said: Valla bilmiyorum videolu mu olacak ama her ihtimale karsi altima pantolon giymeyi planliyorum valla :D bence üste takım alta hiç bişey yeterli olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 SpiderS_DangeR said: Bugun cevap geldi, olumsuz. Profesyonel odagim sirketin aradigi pozisyonlara uymuyormus, ne demekse artik. araci şirketlerden kurtulup direk kendin başvurmayı dene. Aracı şirketlerde aracılarda deli bonus aldıgı için firmalara maliyetin artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Tamam da adamlar 1 kere reddetmis beni, olur mu bir daha basvursam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Cik zorlamanin alemi yok. Olay senden cok vize ile alakalidir muhtemelen, haliyle 10 numara eleman olsan bile calisma iznin yoksa geri ceviriyorlar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 yok başka firmalara dene o şekilde diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Yok abi adamlar hususi turkiyeye geldiler is gorusmesi icin, vizeyle bi ilgisi yok da ne bekliyolardi anlamadim yani. Gorustukleri herkes yeni mezun, tecrubesiz zaten. Teknik gorusme olmadan takim calismasina yatkin misin vs gibi sorularla nasil elediler bilmiyorum, hani sorduklari sorulara nasil daha guzel cevap verilir bir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 daha iyisini bulmuslardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar