Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alman firmasıyla Android Developer İş Görüşmesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla ben de bekarım benden 45% kesiyolar. Ama brüt maaş belli bir seviyenin altındaysa daha az kesiyolar. O yüzden 0,6 kuralı 36k için doğrudur herhalde. 1700-1800 arası bir şey olur aylık net maaş.
Mesaj tarihi:
Dun sabah yaptik gorusmeyi. İyi gecti gibi geldi bana ama teknik birsey yoktu, klasik HR sorulari geldi. Biraz firmadan falan bahsettiler. Eger bu gorusmeden olumlu sonuc cikarsa skype ile teknik bir gorusme daha olacakmis. 1 2 haftaya vereceklermis haber.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
SpiderS_DangeR said:

Bugun cevap geldi, olumsuz. Profesyonel odagim sirketin aradigi pozisyonlara uymuyormus, ne demekse artik.

araci şirketlerden kurtulup direk kendin başvurmayı dene.

Aracı şirketlerde aracılarda deli bonus aldıgı için firmalara maliyetin artıyor.
Mesaj tarihi:
Cik zorlamanin alemi yok. Olay senden cok vize ile alakalidir muhtemelen, haliyle 10 numara eleman olsan bile calisma iznin yoksa geri ceviriyorlar genelde.
Mesaj tarihi:
Yok abi adamlar hususi turkiyeye geldiler is gorusmesi icin, vizeyle bi ilgisi yok da ne bekliyolardi anlamadim yani. Gorustukleri herkes yeni mezun, tecrubesiz zaten. Teknik gorusme olmadan takim calismasina yatkin misin vs gibi sorularla nasil elediler bilmiyorum, hani sorduklari sorulara nasil daha guzel cevap verilir bir fikrim yok.
  • Yeni Oluştur...