Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekran kartı ciddi bir problem (Çok acil)

BlaCk

Öne çıkan mesajlar

bugun basladı sımdı half life 2 oynuyordum bırden goruntuler sacmaladı renkler bırbırıne gırdı ve makıne dondu. Sora kendı kendıne res attı bıdaha gırdım oyuna yıne aynı sey ve res attı daha sora baska oyunda denedım yıne aynı sey oldu yanı res atmadı ama bu sefer renkler bırbırıne gırdı ve makıne tamamen dondu.

Hıc bır oyunu kesınlıkle oyanamıyorum donuyor renkler bırbırıne gırıyıor.

Aynı olaylar wındows masaustundeykende olamya basladı makıne donuyor renkler sapıtıyor. Suruculerı sıldım yukledım kac defa hala degısmedı

Bir arkadas ekran kartının ramleri arızalanmıs dedı.

Makineyi alalı 1.5 ay olmamıstır. Nası olur daha dune kadar sorunsuz oynuyordum yahu ne olduys bugun oldu.

ekrankartım: Tornado Geforce fx5700 128mb

Çok acil yardım lazım arkadaşlar nedir ne degıldır nası oldu ne yapıcam. Cok acil[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Sosyal ağlarda paylaş

Kartın yerinden oynaması gıbı bır durum yok baktım acıp

Birde bu sabah actıgımda ıyıce delırdı yanı wındows acılırken cızgı cızgı kesık kesık cıkarmaya basladı herseyı

Oyun oynamayı gectım bı kac kere sıstemı acamadı yanı
Renkler karısıyo bırbırıne gırıyo kesık kesık eksık cızgılı cıkıyo hersey vs
Sora bı sure acmadım sımdı actım duz acıldı fakat Ekran kartı driverlerını yukleyın dıyo su anda bı ekran kartı driverı yuklu degıl dıyo ya nası ya kafayı yııcem ya[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Sosyal ağlarda paylaş

Evet kartı yolladık adamlara 1-2 hafta bakacagız tamır edıcez olmassa yenısını yollayabılırız falan demısler ama ben yınede pek umutlu degılım gibi.

D-market yani hepsiburada.com'dan aldıgımız ıcın oraya yolladık kartı.

Aranızda bu tur nedenlerle netten garanti ıolayına giren ve tamır edılıp yada urununun yenısı yollanan varmı :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Sosyal ağlarda paylaş

Elektronik cihaz ve urunler sans isi arkadaslar. Ram'ide yanar baska seyde olur :)
Benim eski makinem var hala suan kullaniliyor. Ma$allah tik demedi 1998'den beri :)
Ekran karti yerinden oynasa goruntu gelmezdi zaten. En iyisini yapip servisine goturmussun.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math
Sosyal ağlarda paylaş

Evet servise verdik bakalım ne olacak meraklan beklemekteyız eheh.

Bu arada solemeden gecemııcem ımzanı bu aykı Lombak-Ismaıl'den almıssın. Gordum bende hasta olmustum o cumleye :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...