BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 bugun basladı sımdı half life 2 oynuyordum bırden goruntuler sacmaladı renkler bırbırıne gırdı ve makıne dondu. Sora kendı kendıne res attı bıdaha gırdım oyuna yıne aynı sey ve res attı daha sora baska oyunda denedım yıne aynı sey oldu yanı res atmadı ama bu sefer renkler bırbırıne gırdı ve makıne tamamen dondu. Hıc bır oyunu kesınlıkle oyanamıyorum donuyor renkler bırbırıne gırıyıor. Aynı olaylar wındows masaustundeykende olamya basladı makıne donuyor renkler sapıtıyor. Suruculerı sıldım yukledım kac defa hala degısmedı Bir arkadas ekran kartının ramleri arızalanmıs dedı. Makineyi alalı 1.5 ay olmamıstır. Nası olur daha dune kadar sorunsuz oynuyordum yahu ne olduys bugun oldu. ekrankartım: Tornado Geforce fx5700 128mb Çok acil yardım lazım arkadaşlar nedir ne degıldır nası oldu ne yapıcam. Cok acil[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 yeni driverlari yukle[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: [Bu mesaj Helcaraxe tarafından 04 Aralık 2004 20:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Ekran kartının yerinden oynaması gibi bi durum var mı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Yerinden oynadı yada hakikaten ekran kartının üstündeki ramlar bozulmuş olabilir. Büyük ihtimalle ısıdan dolayı. 1.5 ay olmadıysa garantisi vardır uraşıcan biraz.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Kartın yerinden oynaması gıbı bır durum yok baktım acıp Birde bu sabah actıgımda ıyıce delırdı yanı wındows acılırken cızgı cızgı kesık kesık cıkarmaya basladı herseyı Oyun oynamayı gectım bı kac kere sıstemı acamadı yanı Renkler karısıyo bırbırıne gırıyo kesık kesık eksık cızgılı cıkıyo hersey vs Sora bı sure acmadım sımdı actım duz acıldı fakat Ekran kartı driverlerını yukleyın dıyo su anda bı ekran kartı driverı yuklu degıl dıyo ya nası ya kafayı yııcem ya[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 up![signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 abijim ekrankartinin markasi ne nvidia sa www.nvidia.com dan download drivers yukle ati ise www.ati.com dan yukle[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 alalala kardeşim alakası yok driverlarla çektim o yeni driverlarıda yok aynı olaylar oluyo. Yerinden çıkma driver sorunu falan degıl olay[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 En acil çözüm hemen aldığın yere götürmen bekleme.[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Evet sanırım garanti falan urasıcam artık[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Evet kartı yolladık adamlara 1-2 hafta bakacagız tamır edıcez olmassa yenısını yollayabılırız falan demısler ama ben yınede pek umutlu degılım gibi. D-market yani hepsiburada.com'dan aldıgımız ıcın oraya yolladık kartı. Aranızda bu tur nedenlerle netten garanti ıolayına giren ve tamır edılıp yada urununun yenısı yollanan varmı :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Elektronik cihaz ve urunler sans isi arkadaslar. Ram'ide yanar baska seyde olur :) Benim eski makinem var hala suan kullaniliyor. Ma$allah tik demedi 1998'den beri :) Ekran karti yerinden oynasa goruntu gelmezdi zaten. En iyisini yapip servisine goturmussun.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Evet servise verdik bakalım ne olacak meraklan beklemekteyız eheh. Bu arada solemeden gecemııcem ımzanı bu aykı Lombak-Ismaıl'den almıssın. Gordum bende hasta olmustum o cumleye :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Ben kimseden gormedim vallahi. Bizim peder soylerdi bunu kizdigi zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ehuehuehueuh Bu aykı Lombak dergısının Hasta Ruh Ismaıl adlı bolumunde vardı o cumle en sonda. Hastası olmustum :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Benimde hosuma gitti ondan imza olarak sectim kendime zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar