Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BIST, Döviz, Altın, Tahvil, Bono [piyasalar başlığı]

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Mayhem said:

dediklerim çıkacak demiştim. 1920den dolar yapanlar 1975-1980 rotasına yükselince elinden çıkarmaları faydalı olur. az zamanda hatrı sayılır bir kazanç elde etmiş olacaksınız. (yüklü yatırım ile)

o değilde Zep ve Korax'a yüce sevgilerimle.

bana niye selam cakiyosun ki dusukten altin alin dedin bendde riskli dedim, ki dedigim cikti dusuyor altin sen yazdiginda 1330 civariydi suan 1280 daha da dusucek yil sonu 1000e falan gelir benim kannimca
Sosyal ağlarda paylaş

moruk sen benim yazdıklarımı zaten baştan yanlış anlamışsın. ben 1330 değerindeyken altın yapın demedim. aksine o değerdeyken elinizden çıkarın altın düşecek, düştüğünde altına yumulun tekrar çıkışta elinizden çıkarıp kazanç elde edersiniz didim. ama kime didim ne didim nasıl didim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

son 10 yildaki en büyük short covering yasaniyor suan altin piyasasinda. önümzdeki 1-2 hafta icinde büyük artislar olabilri altin piysasinda.

bundan tam bir ay önce yazmistim, 1 ve 3 aylik GOFO bayadir negative dünde 6 aylik negative döndü.

https://twitter.com/brkben/status/354938313246908416

bu altin pisasinda cok nadir olan bir durum. altinin future fiyatinin spot fiyatindan daha dusuk oldugu anlamina geliyor, bu da spot altina cok talep var demek oluyor. nedenlerinden biride altindaki gecen aylarda ki sert dusulerde sepekülasyon amacli altin "borc alip" satanlarin piyasadan altin alip pozisyonlari kapatmak zorunda olmalari.

ancak altin fiyatini sadece spot piysada belirlermiyor. kagit altinda yani future piyasainda short pozisyonlarinda cok hizli bi seklide azalmasiyla fiyat yukari yonlu firlayabilir 1-2 hafta icinde. altinda kisa vadede kazanc ariyanlar icin iyi bir firsat olabilir..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...