sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 ayar oluyorum ya az yükselse BIST akşama doğru tekrar düşüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 sdeceokuyangenç said: ayar oluyorum ya az yükselse BIST akşama doğru tekrar düşüyo başbakan diyor ya geziciler yüzünden diye ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 1300 desteği kırıldı. 1280 kırılmayı deniyor. hedef halen 1250. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 dediklerim çıkacak demiştim. 1920den dolar yapanlar 1975-1980 rotasına yükselince elinden çıkarmaları faydalı olur. az zamanda hatrı sayılır bir kazanç elde etmiş olacaksınız. (yüklü yatırım ile) o değilde Zep ve Korax'a yüce sevgilerimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 GARAN için yatırım tavsiyemi nötr den al a yükseltsem işe yaramaz dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mayhem said: dediklerim çıkacak demiştim. 1920den dolar yapanlar 1975-1980 rotasına yükselince elinden çıkarmaları faydalı olur. az zamanda hatrı sayılır bir kazanç elde etmiş olacaksınız. (yüklü yatırım ile) o değilde Zep ve Korax'a yüce sevgilerimle. Sie (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 bende seni <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mayhem said: dediklerim çıkacak demiştim. 1920den dolar yapanlar 1975-1980 rotasına yükselince elinden çıkarmaları faydalı olur. az zamanda hatrı sayılır bir kazanç elde etmiş olacaksınız. (yüklü yatırım ile) o değilde Zep ve Korax'a yüce sevgilerimle. bana niye selam cakiyosun ki dusukten altin alin dedin bendde riskli dedim, ki dedigim cikti dusuyor altin sen yazdiginda 1330 civariydi suan 1280 daha da dusucek yil sonu 1000e falan gelir benim kannimca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 moruk sen benim yazdıklarımı zaten baştan yanlış anlamışsın. ben 1330 değerindeyken altın yapın demedim. aksine o değerdeyken elinizden çıkarın altın düşecek, düştüğünde altına yumulun tekrar çıkışta elinizden çıkarıp kazanç elde edersiniz didim. ama kime didim ne didim nasıl didim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Borsa durduk yere mi dondu yine haber mi kacirdim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 tamm iste dustukce alin sonra cikacak diyosun bende dusucek ama cikamayack diyorum uzun vadede de. uzun vadeden kastim 1-2 yil. daha uzunu icin bisey soylemem zor ama bu süre icinde 1000$/ons altina inecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 inş canım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 He taam amerikadan haber gelmis o yuzden yukseliyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 sdeceokuyangenç said: Borsa durduk yere mi dondu yine haber mi kacirdim ? U.S added payrolls aciklandi. beklenenden kötü geldi. tr ve em icin iyi yani hememn alim geldi oyuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mayhem said: inş canım ya kapak toplamaya benzemez abi bu isler patlatirsin kasani dikkat et:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 abi ben ne diyorum sen ne diyorsun yaa iyice egoist çıktın emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 gerçek zamanlı bir iphone uygulaması var mı kullanabilecegim bist için? bulduklarım 15 dakika gecikmeli hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 yapikredi de yatirim hesabin varsa onun programi guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 hesapla falan ugrasmadan gerekirse paralı bir uygulama yokmu vereyim alayım bitsin gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 ben okulun kampüsünde kaldığım için direk thomson reuters eikon kullanabiliyorum bu hedelere. Ama normalde ne kadar fiyatı hiç bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Maedhros said: gerçek zamanlı bir iphone uygulaması var mı kullanabilecegim bist için? bulduklarım 15 dakika gecikmeli hep mynet ve isteyatirim ücretsiz ve anlık veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 15 dakika gecikmeli mynette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Mynet gecikmeli degil ve gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 VOB piyasası tamamen kapandı bu akşam itibariyle. pazartesi günü bist'de viop olarak başlayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 son 10 yildaki en büyük short covering yasaniyor suan altin piyasasinda. önümzdeki 1-2 hafta icinde büyük artislar olabilri altin piysasinda. bundan tam bir ay önce yazmistim, 1 ve 3 aylik GOFO bayadir negative dünde 6 aylik negative döndü. https://twitter.com/brkben/status/354938313246908416 bu altin pisasinda cok nadir olan bir durum. altinin future fiyatinin spot fiyatindan daha dusuk oldugu anlamina geliyor, bu da spot altina cok talep var demek oluyor. nedenlerinden biride altindaki gecen aylarda ki sert dusulerde sepekülasyon amacli altin "borc alip" satanlarin piyasadan altin alip pozisyonlari kapatmak zorunda olmalari. ancak altin fiyatini sadece spot piysada belirlermiyor. kagit altinda yani future piyasainda short pozisyonlarinda cok hizli bi seklide azalmasiyla fiyat yukari yonlu firlayabilir 1-2 hafta icinde. altinda kisa vadede kazanc ariyanlar icin iyi bir firsat olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar